۱۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 07 June 2025
07:36
کد خبر : 9692710
۱۷:۰۸

۱۴۰۴/۰۳/۱۵

یادمان امام راحل و یادواره ۱۲۱ شهید بخش نوق در مسجد جامع بهرمان شهرستان رفسنجان برگزار شد

یادمان امام راحل و یادواره ۱۲۱ شهید بخش نوق و شهر نوق، شب گذشته با حضور خانواده‌های معزز شهدا، ایثارگران، اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان محلی در مسجد جامع بهرمان رفسنجان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج ازکرمان، یادمان امام راحل و یادواره ۱۲۱ شهید بخش نوق و شهر نوق شهرستان رفسنجان، شب گذشته با حضور خانواده‌های معزز شهدا، ایثارگران، اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان محلی در مسجد جامع بهرمان برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی، امام جمعه  کرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای والامقام، بر ضرورت حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد. وی گفت: پایداری و استقامت امام راحل، الگوی بی‌بدیل برای ملت ایران بود؛ ملتی که در پرتو رهبری آن بزرگ‌مرد، راه عزت و استقلال را انتخاب کرد و با فداکاری شهیدان، این راه تا امروز تداوم یافته است.

امام جمعه کرمان افزود: شهدای بخش نوق با جان‌فشانی خود، نشان دادند که در دفاع از اسلام، انقلاب و میهن، از هیچ چیز دریغ نمی‌کنند. امروز وظیفه ماست که با حفظ وحدت، بصیرت و پیروی از ولایت، راه نورانی آنان را ادامه دهیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید