۲۶ / آذر / ۱۴۰۴ - 17 December 2025
13:55

هفته مبارک بسیج بر غیور مردان دریادل مبارک باد ، روابط عمومی سپاه حضرت جوادالائمه علیه‌السلام استان خراسان شمالی 

      
کد خبر : 9732680
۱۱:۲۹

۱۴۰۴/۰۹/۱۲

روایت بانوی جهادگر قنوات در مسیر امت‌سازی اسلامی

سیده اسرا قریشی، بانوی جهادگر اهل قنوات قم، نمونه‌ای از زن مؤمن و انقلابی است که با خودباوری، روحیه خدمت و ایمان عمیق، سال‌ها در میدان جهاد اجتماعی و فرهنگی حضور فعال دارد و معنای واقعی «زن در تراز انقلاب اسلامی» را به نمایش گذاشته است.
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری جامعه زنان از قم؛ سیده اسرا قریشی، بسیجی پایگاه کوثرولایت از حوزه حضرت سکینه خاتون (س)، از جمله زنان فعال و مؤمن در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و تبلیغی است که سال‌ها از عمر خود را صرف خدمت به مردم و نشر معارف انقلاب کرده است.

قریشی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، با فروتنی از پذیرش مصاحبه خودداری کرد؛ اما پس از تأکید بر اهمیت روایتگری، امیدآفرینی و نقش زن مسلمان در جامعه، پذیرفت تا گوشه‌ای از تجربه‌های خود را در مسیر جهاد اجتماعی بازگو کند.

در نگاه رهبر معظم انقلاب، زن مسلمان ایرانی نه در حاشیه، بلکه در متن جامعه حضور دارد؛ با خودباوری، ایستادگی و نقش‌آفرینی در مسیر امت‌سازی اسلامی. سیده اسرا قریشی، مصداق عینی این نگاه است.

وی از ۲۱ سالگی، پیش از آن‌که به گروه‌های جهادی بپیوندد، به یاری ایتام و خانواده‌های نیازمند پرداخت. نخستین اقدامش تهیه جهیزیه برای یک عروس یتیم بود؛ حرکتی که مسیر خدمت را برایش هموار کرد.

از سال ۱۳۹۳ به‌طور رسمی فعالیت‌های جهادی خود را آغاز کرد و اکنون در گروه جهادی شهید فخری‌زاده—وابسته به حوزه حضرت سکینه خاتون (س)—در شهر قنوات قم، به همراه بیش از ۴۰ عضو، در زمینه‌هایی چون مرمت منازل، تهیه سیسمونی، کمک‌هزینه دارو، بسته‌های معیشتی، جهاد تبیین و احیای امر به معروف و نهی از منکر فعالیت دارد.

قریشی در بخشی از گفت‌وگو با اشاره به فعالیت‌های زیارتی خود گفت: زیباترین جلوه خدای متعال را در زیارت سیدالشهدا دیده‌ام. از اردیبهشت ۱۴۰۳ تا آبان ۱۴۰۴، با لطف خدا و مشارکت مردم، توانستیم ۲۷ نفر از زائران اولی را راهی سفر کربلا کنیم.

وی از حال و هوای زائران چنین روایت کرد: اشک‌هایی که بعد از تماس می‌ریزند، دعاهایی که می‌کنند… شرمنده محبتشان می‌شوم. بیشتر اوقات همراه با اشک آن‌ها، من هم گریه می‌کنم.

این بانوی جهادگر سه فرزند دارد؛ یک پسر و دو دختر. او با افتخار از نقش مادری و تربیت نسل مؤمن سخن گفت و معتقد است خانواده، نقطه آغاز همه مسئولیت‌های اجتماعی است.

وی ادامه داد: خدمت کردن به دیگران و گره‌گشایی از کار مردم، روحم را جلا می‌دهد. هر بار که قدمی برای خدا برمی‌دارم، حالم خوب می‌شود و انگیزه‌ام برای کار، بیشتر می‌گردد.

در کنار فعالیت‌های اجتماعی، قریشی مسئولیت پرستاری از مادربزرگ خود را که از نظر جسمی توان حرکت ندارد نیز بر عهده دارد.

 وی این خدمت را نه از سر وظیفه، بلکه به نیت قربت و نیابت از امام عصر (عج) انجام می‌دهد و می‌گوید: در این سه سال، وفور نعمت و برکت را در زندگی‌مان با تمام وجود لمس کرده‌ام. همه کارها را به نیت تعجیل در فرج امام زمان (عج) انجام می‌دهم و ثواب آن را هدیه به محضر ایشان می‌کنم.

این بانوی جهادگر با قدردانی از همسر خود نیز اظهار کرد: در تمام مراحل خدمت، یار و یاور من بود. هر جا که کم می‌آوردم، امید را در دلم زنده می‌کرد. بخش بزرگی از ایستادگی‌ام را مدیون همراهی او هستم.

قریشی در سال ۱۳۹۳ فرماندهی پایگاه بسیج حضرت زینب (س) در شهرستان صفادشت را در حالی پذیرفت که دختر کوچکش تنها ۱۰ ماهه بود. با توکل بر خدا، در محروم‌ترین نقطه شهر پایگاهی فعال ایجاد کرد که همان سال موفق به دریافت لوح تقدیر مالک اشتر شد.

این بانوی بسیجی فعال، اکنون نیز در شهر قنوات و روستاهای اطراف، با برگزاری برنامه‌های فرهنگی در مساجد و امامزادگان، فریضه امر به معروف و نهی از منکر را احیا کرده و به‌عنوان سخنران مذهبی و روضه‌خوان اهل‌بیت (ع)، نقش مؤثری در تبیین معارف اسلامی و تقویت باورهای دینی ایفا می‌کند.

لازم به ذکر است؛ در همایش «شکوه هجرت» ناحیه امام حسین (ع) که ویژه تجلیل از گروه‌های جهادی برگزار شد، از سیده اسرا قریشی نیز به‌عنوان بانوی جهادگر برگزیده تقدیر به عمل آمد.

سیده اسرا قریشی، تصویری روشن از زن مؤمن، انقلابی و اثرگذار است؛ زنی که با ایمان، خودباوری و عشق به خدمت، در کنار ساختن خانواده، در مسیر تعالی جامعه اسلامی نیز گام برمی‌دارد.

انتهای پیام/ ده‌پرور


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید