۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:17
کد خبر : 8558438
۲۱:۳۰

۱۳۹۴/۰۵/۳۱

تربیت 250حافظ قرآن کریم در روداب سبزوار

امام جمعه شهر روداب از تربیت بیش از 250 حافظ قرآن کریم در این بخش خبر داد و اظهار داشت: اکثر این افراد از خواهران هستند.

حجت الاسلام اسماعیل کیانی مقدم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی، با بیان اینکه ما از کمترین امکانات برای برگزاری دوره‌های قرآن کریم در این بخش محروم بهره‌مند هستیم تصریح کرد: شهرداری و اداره آموزش و پرورش از سازمان‌هایی هستند که در زمینه تربیت این عزیزان ما را یاری کردند و انتظار ما از سایر ادارات و نهادهای شهرستان همکاری بیشتر در این زمینه است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 150 تن از این فراگیران قرآنی ساکن شهر روداب و مابقی از روستاهای اطراف هستند عنوان کرد: توجه بیشتر ادارات به فراگیران قرآنی در این بخش محروم سبب توسعه فرهنگ قرآنی و الگوپذیری سایر شهرستان‌ها می‌شود.

امام جمعه شهر روداب با بیان اینکه در زمینه تربیت مربیان قرآنی نیز گام‌های مهمی برداشته شده است، خاطرنشان کرد: ما در گذشته تنها چهار مربی قرآنی داشتیم که با توجه به نیاز به تربیت قرآن‌آموزان تعدادی مربی قرآنی نیز در منطقه آموزش دیدند وامروز تعداد آنها به 15 مربی رسیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید