خبرهای داغ:
گزارش/

عشق به کار و کارآفرینی معتادم نمود

آقای افشین از معلمان سخت کوشی است که در زمان بازنشستگی در خانه خرابه های روستایی که تنها یک خانوار جمعیت دارد؛ اقدام به پرورش مرغ بومی کرده است.
کد خبر: ۸۶۳۲۳۶۸
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی، "علاقه ام به كار و ايجاد اشتغال باعث اعتيادم شد! " اين بخشي از سخن كارآفريني است كه به گفته ي خودش به كارش اعتياد پيدا كرده و ديگر توان رها كردنش را كه ندارد هيچ، بلكه اشتياق به گسترش و توسعه نيز دارد!

از آنجا شروع کنیم که پس از سالها تلاش در جهت نشر و بسط فرهنگی و تعلیم و تربیت فرزندان این سرزمین درخود نیاز به استراحت و فراغت از همهمه و شلوغی می بیند و همچون خیل عظیمی از معلمان سخت کوش به بازنشستگی و استراحت می پردازد.

آقای افشین هم یکی از این معلمان سخت کوشی است که عمرش را در مدرسه با میز و نیمکت های چوبی و گرد گچ گذرانده و خاطره ساز بسیاری از ما است. اما آنگاه که زمان بازنشستگی و استراحتش فرا رسید بازهم بنا به پیشنهاد برادرش دست از کار نکشید.

اما این بار نه در مدرسه بلکه در خانه خرابه های روستایی که تنها یک خانوار جمعیت دارد. شروع فعالیتی که به گفته ی خودش، خود موجب علاقه ی بیشتر وی و یا به عنوانی اعتیادش به آن شده و اکنون دل رهاییش را ندارد، بلکه در فکر توسعه هم هست.

پرورش مرغ بومی عنوان کاریست که آقای افشین در روستای پیوند شهرستان سربیشه به آن مشغول است.

وی برایمان از شروع کارش اینگونه گفت: "پس از گذشت حدود سه سال از بازنشستگی ام بنا به پیشنهاد برادرم برای دریافت تسهیلات اقدام کردم، در ابتدا 11 میلیون تومان تسهیلات اقتصادمقاومتی از بسیج سازندگی دریافت کردیم و با همکاری هم به روستا آمده و خانه های قدیمی را بازسازی نمودیم تا قابل استفاده برای پرورش مرغ بومی شد و با همان یک سالن شروع به فعالیت کردیم".

افشین برایمان از تلاش و پشتکار گفت و اینکه جوانان نباید به میز و خودکار امید ببندند و چشم از باقی راه ها بردارند و اظهار کرد: "گاهی موفقیت در ریسک کردن است".

این معلم بازنشسته یادآور شد : در ابتدا چند دوره ای بخاطر عدم شناخت و آگاهی مناسب با کار، سود چندانی نداشتیم و گاها متضرر هم شدیم ، اما این باعث کنار کشیدنمان نشد و ادامه دادیم و همگام با کار از دوستان و آشنایان کمک گرفته و فوت و فن کوزه گری را آموختیم .

وی ادامه داد: پس از مدتی یک سالن دیگر را با بازسازی چند خانه ی قدیمی ایجاد کردیم و در آن هم جوجه مرغ بومی ریخته و به پرورش مشغول شدیم و بنا به زیاد شدن مشغله یک نفر را هم مشغول به کار کردیم.

این کار آفرین که اکنون برای یک نفر کار ایجاد کرده و به همراه برادرش مشغول به کار است عنوان کرد: در کنار خرید جوجه برای خودمان و 3 نفر دیگر هم جوجه خریداری می کنیم و آنها هم در کنار ما مشغول به کار هستند. باز هم اگر کسی بخواهد در این زمینه فعالیت کند از کمک دریغ نمی کنیم.

افشین همچنین از رضایت خود از کار گفت و اینکه در هر دوره جمعا 4 هزار مرغ بومی را پرورش داده و به بازار عرضه می کند و اکنون پس از گذشت دو سال به سود دهی رسیده و با لحنی محکم عنوان کرد: واقعا از سود کار رضایت دارم و به امید خدا در بهار آینده ساخت یک سالن جدید را هم شروع خواهیم نمود.

کارآفرین نمونه صادقانه برایمان می گفت که "باورتان نمی شود جمعه ها هم که با برادرم به توافق رسیده ایم که من به استراحت بپردازم طاقت نمی آورم و به اینجا می آیم و سرکشی میکنم، واقعا معتاد به این کار شده ام و حالا توان ترک و کناره گیری ندارم".

وی در جواب به سوال ما که چقدر از اقتصاد مقاومتی اطلاع دارند گفت: اقتصاد مقاومتی اگر واقعا پرقدرت اجرا شود راه گشاست.

افشین ادامه داد: ما هم امیدواریم با این کارگاه کوچک توانسته باشیم کمکی دراقتصاد کشور باتوجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری نموده باشیم.

پرورش دهنده ی مرغ بومی از مشکلاتش برای تهیه سوخت هم گفت که امیدوار بود مسئولین برایش راه حلی بیاندیشند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار