در عرصه هنر، راه شهید آوینی را ادامه دهیم
امام جمعه مشهدمقدس بیان کرد: بسیج در هر عرصهای که ورود کرده نیروهای مستعد را شناسایی کرده و در عرصه آموزش نیز فعال بوده و کارهای بنیادی صورت داده است.
آیت الله علم الهدی بیان کرد: مشکل ما در برخی قشرهای هنری عدم حضور نیروهای متدین در این حوزه است، با توجه به اینکه هنر هفتم و هنر موسیقی، هنر واضح و رندی است و برای جوانان نیز جذاب و دارای ارزش زیاد است باید نیروهای متدین در این حوزه حضور یابند.
وی گفت: با توجه به نقش شهید آوینی در فضاسازی و فعالیتهای هنری، این شهید باید در این عرصه الگو قرار داده شود.
امام جمعه مشهد مقدس تصریح کرد: کار شهید آوینی مجاهده عظیمی بود زیرا فضایی را به وجود آورده بودند که بسیار زنده بود و هر خانواده متدینی میتوانست وارد این فضا شود و از هنر بهره ببرد.
آیت الله علم الهدی خاطرنشان کرد: این فضا امروز آلوده است و هیچ خانواده متدینی حاضر به مداخله در این میدان نیست متاسفانه این فضا امروز حاکم شده است و روز به روز بدتر میشود، هنرمندانی که در سر سفره انقلاب نشستهاند نباید سبب فسق و فجور در شبکههای ماهوارهای شوند.
وی با اشاره به اینکه نیروهای متدین در این حوزه باید شناسایی و روی آنها سرمایه گذاری شود افزود: اگر روی این افراد کار شود این افراد معیار ارزش میشوند.
آیت الله علم الهدی گفت: در موسیقی نیز منطق بنده مانند آقای خوئی است که بسیار بازتر از دیگران بودند، موسیقی نیز باید مبلغ و مولد باشد نه مقلد، خیلی از موسیقیهای خارجی بهتر از موسیقی ایرانی است و ما باید در این عرصه مولد باشیم و در عرصه انقلاب تولید موسیقی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: پیشنهادم این است در عرصه هنرهایی مانند موسیقی و سینما راه شهید آوینی را ادامه دهیم.
امام جمعه مشهد مقدس با اشاره به اینکه باید اتاق فکرهای بسیج در زمینه موسیقی و هنر مولد تشکیل شود افزود: در عرصه هنر نیز بازیگری و کارگردانی نیز افراد باید شناسایی شوند و به نیروهای ارزشی امکانات داده شود.
آیت الله علم الهدی تصریح کرد: مشکل اصلی ما این است که باید با دست خالی همه کار کرد، باید در عرصه هنر نیز سرمایه گذاری شود هرچند اقتصاد همواره حرف نخست را میزند، باید برای هر کدام از عرصههای هنری یک اتاق ایجاد شود و به آنها امکانات داده شود.
وی گفت: فیلم شهید کاوه در عرصههای هنری فیلم فاخری است که تهیه شده است، البته وقتی فیلم تهیه شد همه عنوان میکردند که این فیلم درست نیست.
وی گفت: گاهی اوقات با حرکتهای ساده میتوان جو را عوض کرد، علت اینکه افراد در زمینه هنر کم میآورند این است که به جای اینکه در فضا تاثیر بگذارند در این فضا محاصره میشوند.
آیت الله علم الهدی افزود: اگر یک نهاد انقلابی صد در صدی در زمینه هنر ایجاد شود خیلی از مشکلات برطرف میشود.
وی بیان کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون نیروهای ما در عرصه هنر باید کار میکردند، دولت سازندگی که شروع شد شعار شهر ما خانه ما سبب هدر رفتن ذخایر فرهنگی شد.
آیت الله علم الهدی تصریح کرد: امروز در دانشگاه همه امکانات را از بسیج گرفتهاند و به کانونهای دیگر دادهاند، مگر با این شرایط میتوان فتح خیبر کرد؟
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: اگر ابتدا به سراغ شادمانی برویم باعث انحراف میشود، اگر به سمت طنز شرعی برویم دردی دوا نمیشود بلکه ابتدا باید مدل ساخت.
آیت الله علم الهدی عنوان کرد: باید یک هنر شرعی، اسلامی و انقلابی بیاوریم و مولد هنر باشیم، برخی از کسانی که در ارشاد رفتهاند هم خود منحرف شدهاند و هم بقیه را به انحراف کشاندهاند. اگر بنده ابزار شرعی گریه را درست کردم، شما خنده را مبتنی بر شرع و اسلام درست کنید.
وی خاطرنشان کرد: باید سریالها و فیلمها را با دید نقد و بررسی مشاهده کنیم، افراد باید ابتدا زیربنای منطق طرف مقابل را ببینند و بفهمند، افراد نباید بحثهای سیاسی و فرهنگی را با یکدیگر التقاط کنند.
آیت الله علم الهدی خاطرنشان کرد: ابتدا باید حرف را گوش داد و سپس آن را نقد کرد، مشکل ما در این عرصه این است که با یکدیگر حرف نمیزنیم و چه بسا بسیاری از مشکلات با گفتوگو برطرف شود در حالی که برای مثال بنده را یک چهره ضد هنر و ضد موسیقی معرفی کردهاند.