به گزارش
خبرگزاری بسیج از خلخال به نقل از ازناو، فریدون بابایی در جلسه
کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال افزود: مصرف نان مرغوب و با کیفیت بالا حق مردم
بوده و اعضای کارگروه ساماندهی آرد و نان وظیفه دارند با افزایش نظارت و بازرسی ها
بر نانوایی ها امکان استفاده مردم از نان خوب و با کیفیت را فراهم کنند.
او گفت: هدف از آزاد سازی 20 درصدی نانوایی های
دولتی در کشور ایجاد رقابت در بین نانوایی ها و افزایش کیفیت نان است که این کار
هنوز در خلخال اتفاق نیفتاده و نانوایی های آزاد پز فقط اکتفا به افزایش قیمت نان
تولیدی خود در مقایسه با نانوایی های دولتی کرده اند.
رییس کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال اظهار کرد:
پایین بودن کیفیت آرد تولیدی در کارخانه های آرد سازی استان اردبیل نمی تواند
بهانه قابل قبولی برای نانوایان آزاد پز در پخت نان نامرغوب باشد.
وی افزود: نانوایان آزاد پز مجاز به تهیه آرد مرغوب
از سایر مناطق کشور بوده و می توانند با تهیه آرد مناسب از سایر کارخانه های آرد
سازی خارج از استان اردبیل نسبت به پخت نان مرغوب و جلب رضایت مردم اقدام کنند.
بابایی آموزش نانوایان با استفاده از تجربیات خوب
نانوایان قدیمی خلخال را از جمله راهکارهای افزایش کیفیت نان تولیدی در نانوایی
های این شهرستان دانست و گفت: افزایش نظارت و بازرسی بر نحوه کار نانوایی ها و نیز
تشویق نانوایان خوب و برخورد با نانوایان متخلف نیز می تواند از سایر راهکارهای
افزایش کیفیت نان در خلخال باشد.
او گفت: با توجه به این که قوت غالب مردم خلخال نان
بوده و پخت نان مرغوب یکی از عوامل رضایتمندی گردشگران است در صورت افزایش کیفیت
نان وضعیت نان مصرفی مردم خلخال بهبود یافته و سطح رضایتمندی گردشگران از وضعیت
نان نیز افزایش خواهد یافت.