رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان با خانواده شهید قریدون شهباززاده دیدار کرد
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ،عظیم دشتی رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل با تنی چند از هنرمندان شهرستان گرمی با حضور در منزل خانواده هنرمند شهید فریدون شهباززاده دیدار کرد
وی در این دیدار گفت : انقلاب اسلامی با خون شهدا به ثمر نشست و صبر و استقامت خانواده معظم شهدا پایه های آن مستحکم شد
دشتی گفت : تکریم وتجلیل از خانواده معظم شهدا , تکریم وتجلیل از آنانی است که بدون تمنا وسهم خواهی وارد عرصه های دفاع از انقلاب اسلامی پا به میدان گذاشتند و جان خود را فدای اسلام کردند .
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان د رادامه بیان داشت : ما درس ولایتمداری ودفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی را از شهدا واستقامت وپایداری در برابر هجمه های سنگین دشمنان اسلام را از خانواده های معظم شهدا آموخته ایم واگر می گوییم مدیدون خون شهدا هستیم هیچگونه اغراقی در آن نیست.
شهید فریدون شهباززاده در بیست و چهارمین روز از آذرماه سال 1352 در روستای شکرآب شهرستان گرمی دیده به جهان گشود,هفت ساله بود که در مدرسه ابتدائی زادگاهش شکرآب نام نویسی کردوکلام معلّمانش را با شور و اشتیاق به جان می خرید تا همواره دانش آموز ممتاز مدرسه به لحاظ درس وادب شود.
فریدون از همان اوایل نوجوانی علاقه خاصی به خواندن دعای فرج داشت؛عشق به امام عصر از کودکی در جان فریدون رخنه کرده بود به طوری که همواره در نمازها و دعاهایش از امام یاد می کرد و دعای فرج حضرت را می خواند.
بعد از اتمام دوره ابتدائی فریدون در سال 1365 در مدرسه شهید محلاتی گرمی برای دوره راهنمائی نام نویسی کرد او موفق شد دوره راهنمائی را در سال 1368 به پایان برساند و در همان سال نیز در دبیرستان امام خمینی (ره) گرمی نام نویسی کند.
در سن هفده سالگی عشق و علاقه فریدون به امام عصر(عج) بیش از پیش شده بود؛در این سال دعای فرج همواره ورد زبان فریدون شده بود. فریدون ذوق هنری خوبی داشت هم در نویسندگی تبحر داشت وهم شعر می نوشت او ازاینکه نتوانسته بود در دفاع 8ساله مردم ایران شرکت کند خیلی ناراحت بود و به هرطریقی می خواست جبران مافات کند به همین خاطر نیروی انتظامی را برای استخدام خود انتخاب کرد تا ازاین طریق بتواند به میهن عزیزمان ایران خدمت کند
ارتفاعات هیجو نصرت آباد زاهدان ماهها بود که مأمن اشرار مسلّح شده بود،فریدون به همراه چند تن از همرزمانش برای گشت زنی به این منطقه اعزام می شوند،روی برگه مأموریت آنان تاریخ چهارم آبانماه سال 1377 نوشته شده بود؛ آنها بی پروا از کمین ناجوانمردانه دشمن پیش رفتند که ناگهان باران گلوله های باریدن گرفت،فریدون در دم جان باخت و به فیض شهادت نائل شد،این بار خون دلاوری از دشت مغان در مرزهای شرق کشور ریخته شد تا تفسیری باشد بر این گفته که :همه جای ایران سرای من است.پیکر مطهّر فریدون در بدرقة صبورانه پدر بزرگوارش در گلزار شهدای جادّه بیگ باغی گرمی به خاک سپرده