امام جمعه نیر :

زکات عامل پاکی اموال و تزکیه نفس است

کد خبر: ۸۸۷۸۷۸۲
|
۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۵
به گزارش خبرگزاری بسیج از نیر به نقل ازنیریمیز، امام جمعه نیر در جلسه شورای زکات که با محوریت زکات فطره تشکیل شد اظهار داشت: زکات عامل پاکی اموال و تزکیه نفس است و تربیت جامعه ارتباط تنگاتنگی با انجام تکالیف دینی به ویژه پرداخت زکات دارد.
 
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی افزود: اولویت هزینه زکات رفع نیاز فقرا و نیازمندان است و با پرداخت زکات و فراهم شدن عدالت اجتماعی و اقتصادی در جامعه اسلامی شاهد حفظ آبروی نیازمندان ،کاهش فقر و فاصله طبقاتی و فساد خواهیم بود.
 
 
حجت الاسلام مقدسی اظهار داشت: دین اسلام به عنوان یک دین کامل و جامع به تمام مسایل و جنبه‌های مادی، معنوی و اعتقادی پرداخته است و از بین حدود و احکام شرعی توانسته است بیشترین تذکرات و توصیه‌ها را در باب مسایل اقتصادی و حرام و حلال بودن نظام اقتصادی مطرح کند.
 
 
امام جمعه نیر گفت: دو اداره کمیته امداد و امام خمینی و بهزیستی شهرستان نیر امسال مامور جمع‌آوری زکات فطره مردم در روز عید سعید فطر هستند و به غیر از این دو ارگان هیچ ارگان و موسسه خیریه دیگری حق جمع آوری زکات فطره را در محوطه برگزاری نماز عید فطر ندارد.
 
 
حجت الاسلام مقدسی در ادامه خواستار وحدت رویه در جمع‌آوری زکات فطره در شهرستان شد.
 
 
وی از زکات و خمس به عنوان اسباب تطهیر مال در نظام اقتصادی اسلام و جامعه بشری یاد کرد و افزود: اگر به فلسفه احکام اقتصادی اسلام نگاه کنیم به خوبی در می‌یابیم که هدف اسلام برقراری عدالت، دوری از انباشت ثروت و توجه به افراد محروم و نیازمند جامعه است.
 
 
حجت الاسلام مقدسی با بیان این‌که خمس، زکات، صدقه و برخی از احکام اقتصادی و مالی دین مبین اسلام بر گرفته از اندیشه آرمانی بشر و در راستای تأمین بسیاری از نیازمندی‌ها بوده است، تصریح کرد: دین اسلام هرگز مسایل اقتصادی و مادی را در زندگی نادیده نگرفته بلکه در کنار توصیه‌های فراوان در باب رشد معنوی، اخلاقی و کرامت انسانی به کسب روزی حلال، پاک و طیب تاکید کرده است.
 
 
وی از پرداخت زکات و خمس به عنوان یکی از راه‌های تطهیر مال و برجسته کردن شاخصه اعتقادی یاد کرد و گفت: امر مهم الهی را می‌توان در هشت زمینه استفاده کرد که یکی از آنها تأمین نیاز افراد فقیر و تهیدست است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار