خبرهای داغ:
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گالیکش؛

روستاها و روستائیان بازوان اصلی در تولید و اقتصاد مقاومتی هستند

عباسعلی ترشیزی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گالیکش در جمع کارکنان گفت : روستاها بازوان اصلی در تولید و اقتصاد مقاومتی هستند .
کد خبر: ۸۹۳۲۴۸۶
|
۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۴

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج گلستان ، عباسعلی ترشیزی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گالیکش در جمع کارکنان گفت : روستاها بازوان اصلی در تولید و اقتصاد مقاومتی هستند .

وی گفت: از قدیم‌الایام از روستا به عنوان تولید کننده بخش اعظم نیازهای اولیه بشریت و قطب تولید نام برده می‌شد و امروزه نیز کشورهایی که در روستاها سرمایه‌گذاری می‌کنند از رشد اقتصادی بالا‌تری برخوردار بوده چرا که علاوه‌بر ایجاد اشتغال پایدار باعث رونق اقتصادی منطقه و خودکفایی کشور در تولید محصولات کشاورزی و دامی که اصلی‌ترین نیاز انسان هستند نیز می‌شوند. به طور کلی در این گونه کشورها تولید ناخالص داخلی افزایش و نرخ بیکاری کاهش پیدا می‌کند.

وی با جایگاه کار آفرینی در تولید اشاره و گفت : كارآفرینی به معنای خلاقیت در كار و ایجاد فرصت های جدید اقتصادی و تولیدی و خلق ارزش جدید با خطرپذیری در منابع مالی، از عوامل رشد و شكوفایی اقتصادی است، زیرا كارآفرینی در یك جامعه و اقتصاد به معنای پویایی و بالندگی است. جامعه ای كه در بستر كارآفرینی حركت می كند، جامعه زنده و پویا و فعال است. از این رو به سادگی و آسانی می تواند همه مشكلات و فشارهای بیرونی و درونی را تحمل كرده و پشت سر بگذارد. جامعه كارآفرین، از آستانه تحمل بسیار بالایی برخوردار است، زیرا خطرپذیری در آن بسیار بالا و در عین حال امری طبیعی و عادی تلقی می شود، از این رو دارای اقتصادی مقاومتی خواهد بود.
وی در پایان  به جایگاه کار در اسلام اشاره  و خاطر نشان کرد : كار در اسلام از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است و می توان به یك معنا كار نیك و عمل صالح را مقدس برشمرد به شرط آن كه نیت خالص و ایمان درست نیز همراه آن باشد، چرا كه در این صورت حسن فعلی با حسن فاعلی جمع می شود و همان هدف خلقت و آفرینش انسان و ماموریت وی تحقق می یابد، با این همه، كار نیك و خوب در اسلام به عنوان یك حسن فعلی مورد تشویق و ترغیب است و حتی اگر همراه با حسن فاعلی و ایمان و نیت خالصانه الهی نباشد، باز دارای ارزش خواهد بود و خداوند پاداش عمل نیك و كار خوب را در جهان خواهد داد هر چند كه برای او بهره ای در آخرت نخواهد بود.
این بدان معنا است كه سرمایه انسان در دنیا و آخرت چیزی جز كار نیست و انسان نتیجه كار و عمل خود را در دنیا و آخرت خواهد دید (نجم، آیه 40) كه البته كار نیك و خوب از ارزش برخوردار بوده و فرد پاداش عمل و كارش را خواهد دید. خداوند به صراحت در بیان نقش و ارزش تلاش و كار در زندگی بشر می فرماید: لیس للانسان الا ماسعی، برای انسان چیزی جز تلاش و كار نیست. نجم، آیه 39

خبرنگار خبرگزاری بسیج محمدرضا شریفی

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار