۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
13:48
کد خبر : 9052355
۱۱:۳۹

۱۳۹۷/۰۶/۱۰
در راستای حمایت از کالای ایرانی؛

نمایشگاه محصولات بومی در سرخس برگزار شد

مسئول بسیج سازندگی سپاه سرخس گفت: در راستای حمایت از کالای ایرانی، نمایشگاه محصولات بومی و سنتی شهرستان سرخس به همت بسیج سازندگی سپاه سرخس و خیریه حضرت ابوالفضل العباس علیه‌السلام در نمایشگاه دائمی شهرک گاز شهید مهاجر این شهرستان برگزار شد.
مهدی بابایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای حمایت از کالای ایرانی، نمایشگاه محصولات بومی و سنتی شهرستان سرخس به همت بسیج سازندگی سپاه سرخس و خیریه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام در نمایشگاه دائمی شهرک گاز شهید مهاجر این شهرستان برگزار شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه سرخس بیان کرد: این نمایشگاه ۱۱ غرفه دارد که شامل گل‌سازی، بدلیجات، انواع گل سر، گیره روسری، کیف، عروسک، زیورآلات، سرویس آشپزخانه دست‌دوز، عرقیجات گیاهی، عصاره و روغن انواع گیاهان دارویی، کالای خواب، مهره بافی، نقاشی، خطاطی روی سفال و شیشه و لباس کار می‌شود.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را رونق کسب‌وکار، حمایت از مشاغل خرد خانگی و پرورش خلاقیت و توان کارآفرینان و تولیدکنندگان سطح شهرستان عنوان کرد و افزود: علیرغم وجود استعداد‌های بسیار منحصربه‌فرد هنرمندان شهرستان در رشته‌های مختلف هنری، متأسفانه بسیاری از این استعداد‌ها بدون کشف و معرفی شدن روبه‌زوال است.

بابایی خاطرنشان کرد: این نمایشگاه فقط گوشه‌ای از توان هنر دست هنرمندان این شهرستان را به نمایش می‌گذارد

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید