۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:17
کد خبر : 9219248
۱۱:۰۴

۱۳۹۸/۱۱/۳۰
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی در گفتگو با «بسیج» خبر داد:

ارسال ۱۳۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره «شبیه یاس»

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی گفت: ۱۳۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره «شبیه یاس» ارسال شد که نسبت به دوره پیش ۲ برابر شده است.
رویا حیدرزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ اظهار کرد: این جشنواره با همت بسیج جامعه زنان، مرکز آفرینش‌های آستان قدس رضوی، معاونت فرهنگی شهرداری مشهد، بسیج دانش‌آموزی و بسیج صدا و سیمای این استان برگزار شده است.

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی افزود: فراخوان این جشنواره از تیرماه امسال با محور نقش دختران و زنان انقلاب اسلامی در زمینه‌سازی، تحقق و نشر سیره اهل بیت (ع) به ویژه حضرت زهرا (س)، فرهنگ عاشورایی و انتظار، بیانیه گام دوم انقلاب، جبهه مقاومت و استکبارستیزی، سبک زندگی اسلامی ایرانی، عفاف و حجاب، اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در بخش‌های سرود، استندآپ کمدی، گویندگی و مجریگری، نقالی و پرده‌خوانی منتشر شد.

وی ادامه داد: هزار و ۳۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که نسبت به دوره پیش ۲ برابر شده است.

وی گفت: هنر بهترین ابزار برای انتقال ارزش‌ها و مفاهیم انقلاب اسلامی است و یکی از اهداف این جشنواره انتقال این مفاهیم، فرهنگ و گفتمان‌سازی در مسایل فرهنگی و انقلابی است.

حیدرزاده افزود: سعی می‌کنیم این جشنواره سال آینده در سطح ملی و فراملی برگزار شود.

وی ادامه داد: بخش آموزشی این جشنواره هم با فراهم کردن فرصت مناسب برای تربیت مربی و ارتقای توانمندی آنان در سطح محلات موفق عمل کرده و جشنواره در راه‌اندازی و تشکیل گروه‌های هنری در سطح محلات و شناسایی استعداد‌های دختران و بانوان در زمینه‌های هنری و فرهنگی موفق بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید