دکتر مجید عبداللهی امروز در حاشیه افتتاحیه طرح جهادی اهدای خون بانوان بسیجی در پایگاه انتقال خون امام رضا (ع) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ اظهار کرد: پلاسما درمانی بیماری کووید ۱۹ روی تعدادی بیمار در بیمارستان مسیح دانشوری تهران امتحان شد و مورد تایید قرار گرفت.
وی افزود: در این روش درمانی، پلاسمای بیماران بهبودیافته از کرونا به بیماران مبتلابه تزریق تا از این طریق در بدن بیمار پادتن تولید کند.
رئیس سازمان انتقال خون خراسان رضوی خاطرنشان کرد: پلاسما درمانی در پایگاه انتقال خون صورت نمیگیرد چرا که نمیخواهیم با این اقدام به اعتماد عموم مردم لطمهای وارد شود لذا این اقدام در بیمارستانها از جمله بیمارستان امام رضا (ع) و کانکسهایی که توسط سپاه در بیمارستان مستقر شده است انجام میپذیرد.