۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
02:55
کد خبر : 9248411
۰۸:۰۹

۱۳۹۹/۰۳/۲۴
مسئول بسیج خواهران ناحیه همدان:

بانوان در هر کار نیکی پیشقدم شوند آن را به فرهنگی نیکو تبدیل می کنند

مسئول بسیج خواهران ناحیه همدان با اشاره به حضور چشم گیر بانوان بسیجی در طرح اهدا خون و انگیزه بخشی آنها به خانواده ها برای مشارکت در این امر خیر گفت: بانوان در هر کار نیکی پیشقدم شوند آن را به فرهنگی نیکو تبدیل می کنند.

به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشوری خبرگزاری بسیج، اهدا خون، اهداء زندگی یکی از شعارهای است که در راستای حفظ و تعمیق فرهنگ اهداخون در جامعه ما قدمتی طولانی دارد. خون مایع حیاتی برای بشر در کشورهای مختلف به شیوه های مختلفی برای بیماران فراهم می شود. اعم از خرید واحد خون از افراد یا تهیه خون به صورت وارداتی از سایر کشورهای دیگر. اما در ایران اسلامی با توجه به فرهنگ غنی ایثار و نذرهای معنوی و حتی جایگزین کردن نذر اهداء خون به جای برخی از اقدامات مثل قمه زنی و ... ایران اسلامی به خودکفایی در تأمین فراورده های خونی رسیده است.
در ایام کرونا که کشور در شرایط ویژه ای قرار داشت و یکی از راه های درمان سریع تر بیماران کرونایی تزریق پلاسمای خون مبتلایان بهبود یافته این بیماری است، لزوم شرکت آحاد جامعه که توان اهداء خون دارند در این امر مهم بسیار حائز اهمیت است.
بسیج در این راستا به عنوان بزرگترین تشکل مردمی که اعضای آن را افرادی با ایمان، ایثارگر و جهادی تشکیل می دهند در این زمینه طرح های مختلفی را در سراسر کشور اجرا کرده است که مهم ترین طرح ملی آن « هر خنه ی ک پایگاه اهدا خون » بود که با مشارکت بی نظیر بانوان و اعضای خانواده های آنان اجرا شد.

اکنون نیز بار دیگر بسیجیان به ویژه بانوان بسیجی در این عرصه ورود پیدا کرده اند و پایگاه های اهدا و انتقال خون را با حضور گرم خود رونقی دوباره بخشیده اند. یکی از استان های فعال در این عرصه استان همدان و مردم مؤمن و انساندوست شهر همدان است.
مریم رزجی مسئول دفتربسیج خواهران سپاه ناحیه همدان در گفتگو با خبرنگار طنین یاس دراین باره اظهارداشت: بانوان بسیجی عضو گردان های کوثر و بسیجیان حوزه های مقاومت با حضور در اداره کل انتقال خون استان همدان با حضور در پاییگاه های انتقال خون همراه با سایر همشهریان اقدام به اهداء خون کردند.
وی، حضور پرشکوه بانوان بسیجی در مرکز اهدا خون دراین شرایط را به ویژه در ایام کرونا نوع والایی از ایثار و همدلی دانست و افزود: تعمق فرهنگ اهدای خون به عنوان یک کارضروری برای نجات بیماران باید در دستور کار همه ارگان ها قرار گیرد
این مسئول بسیج بانوان ناحیه همدان با بیان اینکه دراین روزهای مقابله باکرونا بانوان بسیجی همیشه درامورانسانی وخیرخواهانه پیش قدم بودند، گفت: تجربیات گذشته نشان داد که هر کجا بانوان پیشتاز و پیشگام انجام کارهایی از جنس ایثار بودند فرهنگ ایثار و از خودگذشتی تجلی و تبلوری به یادماندنی داشت افزود: در روزهایی که کشور درگیر مسئله کرونا بود این مسئله مهم برای نسل جوان نیز در حوزه فرهنگ عملیاتی شد چرا که هر جا زنان به میدان بیایند عمل خیر و نیک به یک فرهنگ تبدیل می شود.

مسئول دفتربسیج خواهران سپاه ناحیه همدان افزود: اگر فرد یا افرادی به هر دلیل توانایی اهدا خون را ندارند، می توانند مبلغ فرهنگ اهدای خون برای تشویق خانواده و جامعه به این کارمعنوی و بزرگ باشند
رزجی در ادامه با اشاره به آیه ۳۲ سوره مبارکه مائده « مِنْ أَجْلِ ذَٰلِکَ کَتَبْنَا عَلَيٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا وَمَنْ أَحْيَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا ۚ وَلَقَدْ جَاءَتْهُمْ رُسُلُنَا بِالْبَيِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ کَثِيرًا مِنْهُمْ بَعْدَ ذَٰلِکَ فِي الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ »؛ « دین سبب بر بنی اسرائیل حکم نمودیم که هر کس نفسی را بدون حق و یا بی‌آنکه فساد و فتنه‌ای در زمین کرده، بکشد مثل آن باشد که همه مردم را کشته، و هر کس نفسی را حیات بخشد (از مرگ نجات دهد) مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده. و هر آینه رسولان ما به سوی آنان با معجزات روشن آمدند سپس بسیاری از مردم بعد از آمدن رسولان باز روی زمین بنای فساد و سرکشی را گذاشتند. » افزود: باتدبر در این آیه می بینیم که اگر شخصی برای نجات جان یک نفر خون اهدا کند وسبب زنده ماندن او شود؛ همانند این است که همه انسان ها را زنده نگه داشته است.

وی اهداخون را اهدا زندگی دوباره به یک انسان نیازمند دانست و بیان کرد: با این وجود لازم است هر فردی واجد الشرایطی برای انجام این سنت نیکو پیش قدم شده و برای نجات انسان ها اهدای زندگی به نیازمندان قدمی بردارد.
این مسئول بسیج بانوان ناحیه همدان در پایان با اشاره به اقدامات بسیج خواهران این ناحیه در روزهای همدلی مؤمنانه و همراهی با کادر درمانی برای پیشگیری از شیوع کرونا، گفت: تولید وتوزیع ماسک در حاشیه های شهر، شرکت در"رزمایش مومنانه " با پخت و توزیع نان نذر امام روح الله در روزهای چهاردهم و پانزدهم خردادماه از مهم ترین اقدامات ما در این روزهای اخیر بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید