خبرهای داغ:
در گفت وگو با معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان سمنان مطرح شد،

گزارشی از عملکرد بانوان طلبه قرارگاه جهادی « دختران حاج قاسم » در جبهه مبارزه با کرونا

ما نشان دادیم،«بله» می شود با داشتن فرزند و برخورداری از موقیعت های اجتماعی در کارهای جهادی نیز مشارکت داشت.
کد خبر: ۹۳۰۰۰۵۴
|
۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴

به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشور خبرگزاری بسیج،در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر دفاع در برابر حمله بیولوژیکی دشمن و شیوع ویروس منحوس کرونا ، قرارگاه جهادی "دختران حاج قاسم" در استان سمنان تأسیس شد. آن هم به این نیّت که اگر شهید قاسم سلیمانی هنوز در بین ما بودند در این شرایط چکار می کردند؟ از این رو بانوان بسیجی استان سمنان با الگو برداری از مکتب این سید شهدای مقاومت فعالیت های جهادی خود را شروع کردند. امید و آرزوی این زنان و دختران بسیجی و جهادی این است که که با فعالیت ها ی جهادی یاد و نام سردار شهید " حاج قاسم سلیمانی" را زنده نگه داشته و به نوعی ادامه دهندة راه او باشند.
خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس برای آشنایی بیشتر با این گروه جهادی و برنامه ها و اقداماتی که تا کنون انجام داده است، گفت وگویی را با "معصومه کمشی کمر"، معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان و مسئول قرارگاه جهادی دختران حاج قاسم انجام داده است.

وی با بیان اینکه" قرارگاه جهادی دختران حاج قاسم" از زمان تأسیس تا کنون در چند گروه و موضوع فعالیت می کرده و می کنند، گفت: در موج اول و موج دوم کرونا، بالغ بر ۴۷۰ بانوی طلبه ی ما در بحث بیمارستان ها و آرامستان و نقاهتگاه، دوخت ماسک ،گان و تهیة سبد های معیشتی، ذبح قربانی، بحث مشاوره خانواده های بیماران و متوفّیان و تولید محتوا، فعالیت داشتند.


معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان در ادامه با بیان اینکه مهم ترین این فعالیت ها همان حضور در بیمارستان و نقاهتگاه و آرامستان بود؛ افزود: آنجایی که در این شرایط – شیوع ویروس کرونا- هیچ کس به خودش این اجازه را نمی داد که وارد اماکن پرخطری چون بیمارستان و آرامستان ها شود، خواهرهای طلبه و جهادی ما به این عرصه ورود پیدا کردند و اقدامات خوبی را رقم زدند. همین امر تأثیرات خیلی خوبی را بر پرستاران و پزشکان و بیماران داشت ما بازخورد های خوبی را گرفتیم، بلاخره ایام؛ ایام جنگ بود و حضرت آقا حکم جهاد دادند!

مسئول قرارگاه جهادی دختران حاج قاسم یکی از جاهایی که فقط خواهرهای طلبه به آنجا ورود داشتند و صفر تا صد کار بر عهده آنها بود را نقاهتگاهی در سمنان معرفی کرد و گفت: در این نقاهتگاه بیماران کرونایی بعد از مرخصی از بیمارستان ۱۴ روز دوران نقاهت خود را طی می کردند.

در آنجا جهادگران توانسته بودند ارتباط بسیار خوبی با بیماران برقرار و در بحث همیاری و همراهی با آنها تا حد زیادی رضایت شان را جلب کنند. البته بعد از موج دوم، نقاهتگاه به ارتش واگذار شد و خواهرهای طلبه ما دیگر به آنجا ورود نداشتند.

کمشی کمر ادامه داد: آرامستان ها و بیمارستان ها دو مکان دیگری بود که فقط خواهرهای طلبه در آن جا فعالیت جهادی انجام می دادند در آرامستان ها بحث تغسیل و تکفین اموات بود و بیمارستان ها هم که بحث همیاری و همدردی با بیماران و مراقبت های ویژه ای که بیماران عزیز ما در بیمارستان ها نیاز داشتند.

وی در توضیح این دست کارهای جهادی بانوان افزود: موقعیت بسیار خطرناکی در بیمارستان ها و آرامستان ها پیش بینی می شد! با توجه به اینکه شرط ورود به این اماکن پرخطر تأهل بانوان طلبه بود، خیلی از آنها بچه داشتند با وجود فرزند کوچک این کار جهادی را انجام می دادند.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان با بیان اینکه خیلی ها برایشان جای سؤال بود چطور می شد این دو کار را با هم جمع کرد؟ اما ما نشان دادیم، «بله» می شود با داشتن فرزند و با برخوردار بودن از موقیعت های اجتماعی دیگر اعم از تحصیل، تدریس و ... به این امورات هم رسیدگی کرد، اظهارداشت: {الحمدالله رب العالمین}در بانوان طلاب جهادگری که در طرح یاور سلامت خدمت کرده اند اعم از بیمارستان ها، آرامستان ها و نقاهتگاه ها هیچکدام در زمان خدمت شان در این اماکن درگیر بیماری کرونا نشدند و این نشان دهندة این است که نیت درستی داشته اند و قدمشان در جای درستی برداشته اند و خداوند یار و یاورشان بوده است.

مسئول قرارگاه جهادی دختران حاج قاسم با بازخوانی خاطراتش در ماه های اولیه شیوع کرونا، گفت: من در حین خدمتی که در گروه جهادی داشتم خودم به این بیماری مبتلا شدم، اما کار ما متوقف نشد و در شرایط بیماری که در منزل بودم و دوران نقاهت را طی می کردی و سعی داشتم که از منزل کار ، رهبری گروه های جهادی را انجام دهم تا فعالیت های جهادی و خدمت رسانی به بیماران و خانواده هایشان متوقف نشود.
کمشی کمر ادامه داد: یکی از کارهایی که طلبه ها خیلی در آن موفق بوده اند و احساس نیاز کردند که باید به آن نیز ورود کنند، بحث مشاوره به خانواده ی بیماران و متوفّیان بود! واقعاً آنها برای تسلی خاطر و کسب آرامش نیاز به افرادی داشتند که با روش های بسیار خوب و کلام بسیار شیوا بتوانند ، در کنارشان باشند.

وی با بیان اینکه مورد دیگری که خواهرهای بزرگوار ما به آن ورود کردند ، بحث ممبرهای مجازی بود! در این عرصه برگزاری مجالس ختم و ادعیه خوانی و قرائت قرآن برای اموات کرونایی در دستور کار قرار گرفت. امواتی که متأسفانه به دلیل شرایطشان امکان برگزاری مجالس ترحیم به آن معنا برای شان میسر نبود. طلبه های ما در فضای مجازی برای آرام بخشی خانواده ها و تسلی خاطرشان و برای شادی روح اموات مراسم را ختم مجازی برگزار می کردند و الحمدالله استقبال خوبی هم شد .
مسئول قرارگاه جهادی دختران حاج قاسم در پایان خاطرنشان کرد با توجه به تمام فعالیت های گروه جهادی دختران حاج قاسم نه تنها همچنان ادامه دارد بلکه با آغاز موج سوم کرونا به درجه بالای فعالیت و خدمت رسانی رسیده است و آنچه در این گفت وگو، رائه شد «گزارش مختصری از اهم فعالیت های قرارگاه جهادی دختران حاج قاسم ، بود»

طنین یاس - متیراخسروبیک

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار