خبرهای داغ:
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب همدان تأکید کرد

لزوم آسیب‌شناسی جدی در حوزه برخورد با عوامل توزیع مواد مخدر

همدان-دادستان دادسرای عمومی و انقلاب همدان بابیان اینکه باید در حوزه برخورد با عوامل توزیع مواد مخدر آسیب‌شناسی جدی صورت گیرد،گفت: در مناطقی از استان با وجود اقدامات مقابله‌ای برنامه‌ریزی جامعی صورت نگرفته است.
کد خبر: ۹۳۴۷۴۳۸
|
۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۹

لزوم آسیب‌شناسی جدی در حوزه برخورد با عوامل توزیع مواد مخدربه گزارش خبرگزاری بسیج، حسن خانجانی موقر در جلسه کمیته حقوقی قضائی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان اظهار کرد: نقاط آلوده به تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی باید توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر سریع شناسایی و پاکسازی شود.

وی با بیان اینکه ضرورت دارد مأموران مبارزه با مواد مخدر در صحنه با عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی برخورد جدی کنند، گفت: اقدامات باید عاجل و با رویکرد سلبی باشد و پلیس مبارزه با مواد مخدر استان لازم است نسبت به ناامن‌سازی محیط‌های آلوده اقدام کنند تا مجرمین احساس ناامنی کنند و نباید به بهانه کمبود منابع مالی در امر مبارزه مجرمین احساس امنیت کنند.

دادستان دادسرای عمومی و انقلاب همدان با بیان اینکه باید در حوزه برخورد با عوامل توزیع مواد مخدر آسیب‌شناسی جدی صورت پذیرد، بیان کرد: در مناطقی از استان با وجود اقدامات مقابله‌ای برنامه‌ریزی جامعی صورت نگرفته است و باید ظرفیت‌‌های موجود در این مناطق شناسایی شود و از ظرفیت‌هایی همچون اعضاء پایگاه‌های بسیج در راستای شناسایی و مقابله با مجرمین حوزه مواد مخدر بهره برد.

وی تأکید کرد: علاوه بر اقدامات ایجابی و پیشگیرانه نباید از اقدامات مقابله‌ای غافل شد و به نحوی عمل شود که مجرمین احساس ناامنی کنند و جرأت ارتکاب اعمال مجرمانه نداشته باشند.

*اقدامات مراکز ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر در استان باید رویکرد اصلاحی داشته باشد

معاون دادستان دادسرای عمومی و انقلاب همدان نیز در ادامه با انتقاد از رویکرد فعلی در درمان و بازاجتماعی کردن معتادان در جلسه کمیته حقوقی و قضائی شورای هماهنگی و مبارزه با مواد مخدر استان اظهار کرد: باید چرخه اعتیاد را متوقف کرد و در راستای مراقبت بعد از خروج معتادان برنامه‌ریزی جامع صورت پذیرد و ضروری است حلقه‌های مفقود آئین‌نامه مراقبت بعد از خروج معتادان شناسایی شود و آئین‌نامه مراقبت بعد از خروج معتادان بصورت دقیق اجرا شود.

سیدهادی مصطفوی افزود: عملاً در اجرای این آئین‌نامه مشکلاتی وجود دارد و باید مراکز ماده ۱۶ مبارزه با مواد مخدر با هماهنگی سایر دستگاه‌ها نسبت به شناسائی آسیب‌ها و خلأهای موجود اقدام کنند؛ از طرفی نیز لازم است تمام دستگاه‌های امر مبارزه با مواد مخدر به گونه‌ای عمل کنند تا فرد معتاد ضمن بازاجتماعی شدن مجدداً به چرخه مصرف مواد مخدر بازنگردد.

وی با اشاره به ظرفیت نهادهای پذیرنده موضوع آئین‌نامه ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی اظهار کرد: باید زمینه اشتغال و حرفه‌آموزی معتادان بهبود یافته نیز فراهم شود و با جدیت در راستای اصلاح و بازاجتماعی معتادان تلاش شود.

معاون دادستان دادسرای عمومی و انقلاب همدان بیان کرد: در صورت برنامه‌ریزی صحیح توسط همه دستگاه‌های پذیرنده، موجبات دلگرمی، بازاجتماعی و اصلاح معتادان بهبود یافته فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار