برگزاری نشست بصیرتی علمای شیعه و سنی و ائمه جمعه و جماعات در سیب و سوران
سیب و سوران-در راستای برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در حوزه علمیه اهل تسنن. نشست مشترک علمای اهل تشیع اهل سنت و نشست سیاسی با موضوع مشارکت حداکثری -انتخابات آگاهانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار بسیج از سیب و سوران، در راستای برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در حوزه علمیه اهل تسنن نشست مشترک علمای اهل تشیع و اهل سنت و نشست سیاسی با موضوع مشارکت حداکثری انتخابات آگاهانه در شهرستان سیب و سوران برگزار شد.
مولوی پیام، امام جمعه سیب گفت: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی و قانونی است، زیرا مسئول سرنوشت انسان خود اوست اگر شخص مناسبی به عنوان مسئول و یا رییس جمهور انتخاب شود باعث پیشرفت کشور میشود و سرنوشت جوانان کشور خوب رقم میخورد.
وی افزود: کسانی هستند که سعی میکنند شما را بد دل کنند تا در انتخابات شرکت نکنید به حرف این افراد گوش نکنید، زیرا انتخابات باعث آبادانی و امنیت است و وظیفه تمام ایرانیان است که در انتخابات شرکت کنند از یهودی گرفته تا مسیحی و زرتشت و مسلمانان و ..... که در ایران زندگی میکنند.
امام جمعه سیب ادامه داد: گاهی شاید مشاهده کنید در انتخابات ریاست جمهوری و یا هر انتخاباتی شاید فرد مناسبی از نظر شما نباشد که شما به آن رای بدهید و مردد باشید در اینجا سعی کنید از میان بد و بدتر به بد رای بدهید و به کسی رای بدهید که حداقل به بشریت آسیب نزند، زیرا بد بهتر از بدتر است و هدف از این رای دادن همین است که ما به وظیفه خود نسبت به انتخابات کم کاری نکرده باشیم و وظیفه شرعی و قانونی خود را انجام دهیم/
حجت السلام عیسی مهربانی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه سپاه سیب و سوران نیز در این نشست گفت: به فرموده حضرت آقا سعی کنیم در انتخابات دقت کنیم که چه کسی را انتخاب میکنم، زیرا باید کسی باشد که با درد فقرا آشنا، مدیری میدانی باشد، تلاش کند مشکلات مردم را ببیند و حلال مشکلات باشد، کارنامه خوب داشته باشد، فساد ستیز باشد و کسانی که مسبب وضع موجود هستند نمیشود گفت که رئیس جمهور خوبی میشود و نمیتواند وضع موجود را حل کند.
وی افزود: مناظرات و برنامههای تبلیغاتی را دنبال کنید و دقت کنید کدام نماینده برنامه دارد و برنامههای خود را که اعلام آیا راه حل هم ارائه میدهد یا نه. آیا زمانی که مطالب و برنامهها را اعلام میکند ایا خود آن فرد در مشکلات به وجود آمده حلال مشکلات بوده یا باعث و بانی مشکلات بوده.
مهربانی در ادامه افزود: برای خیلیها که بین انقلابیگری و برخورد منطقی منافات میبینند، عمل انقلابی همراه با تشکیلاتی منطقی و دقیق و حساب شده، قابل جمع نیست. ما مشاهده میکنیم که اینها میتواند با هم جمع شود. انقلابیگری به این نیست که ما آن جایی که نباید پرخاش کنیم، بیخودی پرخاش کنیم. انقلابیگری به آن است که ما مواضع اسلامی و انقلابی را قاطعانه و بدون رودربایستی و مرعوب شدن و خام شدن در مقابل برخی از چهرههای امیدبخش کاذب، حفظ کنیم.
وی ادامه داد: وقتی توانستیم خط روشن مواضع انقلابی و اسلامی را دقیقا حفظ کنیم و مرعوب قدرتها نشویم و با کسی رودربایستی نداشته باشیم و فریب نخوریم، در حقیقت به ممشای انقلابی و اسلامی توجه کردهایم.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار