خبرهای داغ:
در دیدار کارگروه زن و خانواده با نماینده ولی فقیه در کردستان مطرح شد؛

ازدواج زودهنگام معظلی در نواحی حاشیه نشین!

ازدواج زودهنگام معظلی در نواحی حاشیه نشین!
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: با ورود بسیج خواهران در حوزه مسائل و مشکلات زنان می توان امیدوار بود که این حضور اثربخشی بیشتری داشته باشد لذا لازم است که یک بسته فرهنگی برای جامعه زنان آماده شود و داده های مناسب برای تحقیقات صورت پذیرد تا بتوان راهکاری اساسی برای نواحی آسیب پذیر به عمل آورد.
کد خبر: ۹۴۲۴۷۱۷
|
۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰

به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان-خبرگزاری بسیج - از کردستان، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر امروز در دیدار با مسئول بسیج جامعه زنان سپاه بیت المقدس و اعضای کارگروه زن و خانواده بسیج استان کردستان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه انجام شد، اظهار داشت: در حال حاضر جمعیت استان کردستان یک میلیون و ۶۷۸ هزار نفر است که بالغ بر نیمی از آن را بانوان تشکیل می دهند لذا مسائل زنان و خانواده در جامعه از مهمترین اموری است که در تحقیقاتی جامع بررسی شود که چه تعداد از زنان در جمعیت شهری، چه تعداد جمعیت روستایی و چه تعداد تحصیل کرده و بی سواد را تشکیل می دهند.


وی گفت: مهمترین کار برای انجام این تحقیق ویژه، نیازمند یک هدف مشترک و واحد است که لازم است داده های مناسبی جمع آوری گردد که با چه کسانی مواجه هستیم و کار را از پراکندگی، کل گویی و جزئی نگری صرف نجات دهیم.
وی افزود: شناسایی مسائل حوزه بانوان استان در قالب طرحهای پژوهشی که از شرط کف جامعه بودن برخوردار باشند می تواند در حل معضلات مربوط به زنان و خانواده بسیار مثمر ثمر واقع شود.

حجت الاسلام پور ذهبی یادآور شد: طی بازدید های چندباره ای که از منطقه نایسر به عمل آمد غیر از مسائل فرهنگی متاسفانه با مشکلات راه، مسئله ی بهداشت و مسئله مدارس متوسط دوم مواجه هستیم که سعی می شود با همت مسئولین در صدد رفع آن بر آییم اما باید در حوزه ی فرهنگی در این مناطق ملموس تر قدم برداشته شود تا بتوان آسیب ها را احصا کرد و به معضلات اساسی حوزه خانواده از جمله طلاق، ازدواج زود هنگام و ... که از مسائل اساسی است، پرداخته شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با ابراز تاسف از اینکه آمار طلاق بالاست، تصریح کرد: ارائه حل آسیب های اجتماعی به ویژه در حوزه زنان مربوط به سرپرستان خانوار و بد سرپرستان امری مهم بوده که انتظار می‌رود در دستور کار قرار گیرد.
وی تاکید کرد: همانطور که قبلا هم مطرح شد ورود بسیج خواهران در حوزه مسائل و مشکلات زنان می تواند امیدوار بود که این حضور اثربخشی بیشتری داشته باشد و امیدواریم یک بسته فرهنگی برای جامعه زنان آماده شود و داده های مناسب برای تحقیقات صورت پذیرد که بتوان راهکاری اساسی برای نواحی آسیب پذیر به عمل آورد.

آسیب های اجتماعی یکی از مهمترین مسائل مربوط به خانواده است
در ادامه بتول سرکانی مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ مراجعات متعددی در خصوص کودک همسری داشتیم که بعد از بررسی ها متاسفانه در ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج شاهد بودیم که دارای آسیب های اجتماعی متعددی است و این موضوع را در دستور کارهای تحقیقاتی و پژوهشی کارگروه زن و خانواده بسیج جامعه زنان استان کردستان قرار داده ایم.
وی گفت: این مناطق از امکانات فرهنگی محروم هستند و دچار بسیاری از آسیب های اجتماعی هستند که به راستی متوجه زنان و بنیان خانواده ها می شود.
وی اضافه کرد: ازدواج های دیر هنگام در مناطق شهری و ازدواج های زود هنگام در بعضی از مناطق روستایی و حاشیه نشین استان کردستان معضلاتی هستند که در حال پرداختن به رفع این مشکلات هستیم.
سرکانی با بیان اینکه امروز زنان همانگونه که در گام اول انقلاب پیشرو بودند و در گام دوم هم به نقش پیش برنده و تمدن ساز خود در گام دوم ادامه خواهند داد گفت: با تشکیل کارگروه زن و خانواده، آسیب های اجتماعی در حوزه ی زنان و خانواده شناسایی می شود امیدواریم بتوانیم با ارائه ی راهکارهای مناسب به مسئولین شاهد کمرنگ شدن هر نوع آسیب در حوزه ی بنیان خانواده و بانوان جامعه ی خود باشیم.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار