۱۲ / تير / ۱۴۰۴ - 03 July 2025
20:14
کد خبر : 9445228
۰۷:۳۹

۱۴۰۱/۰۴/۲۶

در نمایشگاه تخصصی خانواده؛ پوشاک سنتی اقوام مختلف مرتبط با حجاب و عفاف به نمایش گذاشته شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: دوخت های سنتی و پوشاک سنتی اقوام که مرتبط با حجاب و عفاف هستند به نمایش گذاشته شده است.
به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان خبرگزاری بسیج - جواد موسوی از برگزاری نمایشگاه تخصصی نمایشگاه خانواده با عنوان «مهرانه» با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی خبر داد و اظهار کرد: در این نمایشگاه تخصصی فضایی به مساحت بیش از ۵۰۰ مترمربع به این اداره‌کل اختصاص یافته و بخشی‌هایی از مظاهر عفاف و حجاب در حوزه‌های تخصصی این اداره‌کل به نمایش گذاشته شده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: در این نمایشگاه غرفه‌هایی شامل جاده ولایت، حجاب در معماری، زن از دیدگاه شاهنامه، تورهای زیارتی، تشکل‌های صنفی، هتل‌ها، مؤسسات آموزشی گردشگری و تولیدات هنرمندان صنایع‌دستی از حوزه‌های زیر مجموعه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به این‌که در برخی رشته‌ها به‌صورت نمایش کارگاهی هنرمندان و صنعتگران مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: دوخت‌های سنتی و پوشاک سنتی اقوام که مرتبط با حجاب و عفاف هستند به نمایش گذاشته شده است.
موسوی با بیان این که نمایشگاه تخصصی خانواده با عنوان مهرانه به مناسبت هفته عفاف و حجاب در محل نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شده است، یادآورشد: این نمایشگاه از ۲۱ تا ۲۴ تیرماه جاری از ساعت ۱۷ تا ۲۱ پذیرای بازدید علاقمندان است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید