معاون بسیج مساجد و محلات سپاه روح الله:

ماه محرم فرصت جذب جوانان به مسجد است/ رعایت حق الناس پیام عاشورا

معاون بسیج مساجد و محلات سپاه روح الله گفت: در ماه محرم و مراسم عزاداری فرصتی برای کارگزاران مساجد پیدا شده و آن احیا و اطلاع از وضعیت مساجد با جذب جوانان و نوجوانانی است.
کد خبر: ۹۵۲۹۵۰۱
|
۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷

سرهنگ پاسدار محسن خلجی معاون بسیج مساجد و محلات سپاه روح الله استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ با اشاره به لزوم تعامل و هم‌افزایی هیئات مذهبی و مساجد در ماه محرم و صفر گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی چندی پیش فرمودند "نماز خیر العمل است عوامل و جاذبه‌هایی وجود دارد که یکی از اینها مسجد است، یکی از این جاذبه‌ها هیئت است؛ ما در سطح کشور نسبت به جمعیّت، مسجد کم داریم امّا همانی هم که داریم، بعضی‌هایش یا شاید بسیاری‌اش، معمور نیست، آباد نیست."

وی ادامه داد: باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری هم مسجد و هم هیئت برای جوانان جذبه دارند و تلفیق این دو با یکدیگر باعث هم‌افزایی و رونق هر دو می‌شود.

معاون بسیج مساجد و محلات سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: 20 درصد مساجد در سطح استان مرکزی دارای امام جماعت و مامون بوده و چراغ‌شان روشن است. خیلی از مساجد ما فاقد هیئت، پایگاه بسیج و کانون فرهنگی هستند که باتوجه به تهاجم فرهنگی و وضعیت صفوف نماز جماعات در مساجد، کارگزاران در مسجد یکی از افسران جنگ نرم هستند.

سرهنگ پاسدار خلجی با تاکید بر اینکه می‌بایست در اسرع وقت فکری به حال جذب جوانان و نوجوانان شود، گفت: تربیت و شجره طیبه در مسجد رشد می‌کند و لاغیر؛ از صدر اسلام مسجد به غیر از عبادت، محل رجوع مردم، گره‌گشایی، آموزش و تربیت، و اجتماع مردم بوده است؛ محلی برای هم‌افزایی و همفکری، در واقع تمامی امور مردمی ذیل مسجد انجام می‌شده است.

وی افزود: از طرف دیگر عزاداری سیدالشهدا (ع) که از شعائر الهی است یکی از برنامه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است و مساجد نیز مرکز اصلی و بهترین مکان برای برپایی سوگواری و مراسم سید و سالار شهیدان است.

معاون بسیج مساجد و محلات سپاه روح الله مسجد را محل تربیت دانست و یادآور شد: شهدای ما که الگویشان امام حسین(ع) است، مسجدی و تربیت یافته در مساجد هستند.

سرهنگ خلجی ادامه داد: در ماه محرم و مراسم عزاداری فرصتی برای کارگزاران مساجد پیدا شده و آن احیا و اطلاع از وضعیت مساجد با جذب جوانان و نوجوانانی است که شاید در طول سال در مسجد حضور پیدا نمی‌کنند.

وی افزود: با جهاد تبیین، روایت فتح و برخورد شایسته می‌توانیم دل جوانان و نوجوانان را به دست بیاوریم و او را برای همیشه مسجدی کنیم یا بالعکس با تندی و بداخلاقی جوانان مان را برای همیشه از مسجد برانیم که با این کار باید جوابگوی نسل‌های آینده هم باشیم.

معاون بسیج مساجد و محلات سپاه روح الله تصریح کرد: اقامه عزای حسینی بایستی با اقامه نماز اول وقت و جماعت معنا یابد و این راه، راه امام حسین علیه السلام است؛ حتی اگر در ظهر عاشورا باشد.

سرهنگ خلجی با تاکید بر اینکه در اقامه عزای سیدالشهدا علاوه بر شور حسینی باید به معرفت افزایی و اولویت به شعور حسینی نیز بپردازیم، افزود: یکی از موارد دیگر رعایت حق الناس در این ایام است افرادی که حق الناس بر گردنشان بود راه در روز عاشورا نداشتند و اجازه حضور و نبرد در کنار امام حسین علیه السلام را در روز عاشورا پیدا نکردند.

وی خاطرنشان کرد: عزاداری تا نیمه شب که باعث آزار و اذیت مردم شود یا خدای ناکرده باعث قضا شدن نماز صبح مورد تائید نیست؛ با برگزاری مراسم ماه محرم و صفر بایستی اخلاق مداری و مردم مداری مان بیش از پیش گردد. ماه محرم و صفر ماه پاسداری از اسلام است حتی اگر عده ای قلیل در مقابل عده‌ای کثیر باشیم ان شاءالله حسینی باشیم، حسینی بمانیم و حسینی بمیریم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار