دستگاههای اجرایی فرهنگ و روحیه جهادی را سرلوحه کار خود قرار دهند/ لزوم برگزاری پویشهای تولیدات رسانهای موبایلی با موضوع «خدمت جهادی»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، حسین غریب در آیین تجلیل از دستاندرکاران برگزاری نخستین جشنواره هنری ادبی و خبری روایت جهاد که در سالن جلسات شهید درویش سپاه استان قم برگزار شد، گفت: پس از دوران دفاع مقدس برای مدتی کار جهادی مورد غفلت واقع شد و خوشبختانه بعد از تشکیل بسیج سازندگی و آغاز فعالیت گروههای جهادی، به روح کار و حرکت جهادی دمیده شد و نوجوانان و جوانان جذب گروههای جهادی برای خدمترسانی به مردم شدند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری قم عنوان کرد: بسیاری از پیشرفتها و رشدهایی که در کشور شاهد آن بودهایم، مربوط به زمانی میشود که کار به صورت جهادی انجام شده است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت کار جهادی، تصریح کرد: دستگاهها و نهادهای اداری و اجرایی اگر میخواهند در خدمترسانی به مردم موفق باشند، بایستی فرهنگ و روحیه جهادی را سرلوحه کار خود قرار دهند.
غریب اظهار کرد: کار جهادی منحصر به تعمیر و مرمت منازل محرومین، تهیه و توزیع بستههای حمایتی و معیشتی نیست؛ بلکه همه مردم در هر تخصص و حرفهای که دارند میتوانند با روحیه جهادی، حرکتی برای خدمترسانی به مردم در زمینههای مختلف کنند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری قم ادامه داد: در هیچ یک از فعالیتهای جهادی، منت به کار گذاشته نمیشود و الحمدلله امروز جهادگران و گروههای جهادی مخلصانه مشغول به خدمترسانی و محرومیتزدایی در سراسر کشور هستند.
وی با بیان اینکه متاسفانه حرکتها و اقدامات گروههای جهادی به درستی و به اندازه کافی پوشش رسانهای نمیشود، مطرح کرد: برای انعکاس و تبیین بیشتر حرکتهای جهادی و خدمترسانیهای جهادگران بین مردم، پیشنهاد میشود پویشهای تولیدات رسانهای موبایلی برگزار شود.
غریب در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: برگزاری جشنوارههایی همچون جشنواره روایت جهاد، برای ترویج فرهنگ جهاد و روحیه جهادی و خدمترسانی ضرورت دارد و لازم است تا دستگاههای اجرایی نیز در این خصوص نقشآفرین باشند.
پایان پیام/