به گزارش بسیج، در اولین جلسه دادگاه در ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲، نماینده دادستان اتهامات ۴ نفر از متهمان پرونده یعنی تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) متهم ردیف اول، مسعود رجوی متهم ردیف دوم، مریم قجر عضدانلو (رجوی) متهم ردیف سوم و مهدی ابریشمچی متهم ردیف چهارم پرونده را قرائت کرد.
در جلسه دوم دادگاه در ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲، کیفرخواست متهمان ردیف ۵ تا ۲۳ پرونده اعم از زهره اخیانی، فهمیه اروانی، مهدی براهی، مژگان پارسایی، زهرا مریخی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی، مهدی خدایی، عباسعلی داوری فیضی پورآذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، مسعود طریقت، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمیان، محسن سیه گلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم قرائت شد.
در جلسه سوم دادگاه در ۵ دی ماه ۱۴۰۲، نماینده دادستان کیفرخواست متهمان ردیف ۲۴ تا ۳۳ اعم از ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلناز جواهری ساعتچی، مهربان حاجینژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی و نیکو خائفی اشکذری را قرائت کرد.
در چهارمین جلسه دادگاه در ۱۲ دی ۱۴۰۲، نماینده دادستان قبل از قرائت ادامه کیفرخواست به تشریح جنایات گروهک تروریستی منافقین پرداخت.
در پنجمین جلسه دادگاه در ۱۹ دی ماه، کیفرخواست متهمان ۳۴ تا ۴۲ پرونده قرائت شد.
در ششمین جلسه دادگاه در ۲۶ دی ماه، کیفرخواست متهمان ۴۳ تا ۷۰ قرائت شد.
در هفتمین جلسه دادگاه در ۳ بهمن ماه، کیفرخواست متهمان ۷۱ تا ۸۹ قرائت شد.
این پرونده ۱۰۴ متهم حقیقی و یک متهم حقوقی (تشکیلات گروهک منافقین) دارد.
گزارش ایسنا از جلسه هشتم:
در ابتدای جلسه امروز، حجت الاسلام دهقانی قاضی دادگاه با اشاره به لایحهای که یکی از شکات به دست او رسانده است و درباره سیاسی نبودن گروهک تروریستی منافقین در هیچ برهه زمانی از فعالیتش بود، گفت: در این لایحه آمده است که گروهک مذکور برخلاف ادعاهای خود هیچگاه مبارزه با ستم و ظلم را نداشته است و آنها در راستای سیاست سیا و رژیم پهلوی تبدیل به ماشین کشتار شدند و هیچگاه در راستای منافع ملی حرکت نکردند. این موضوع در اعترافهای فردی به نام «افراخته» برای ساواک است که گفته بود قصد داریم آیتالله بهشتی را بکشیم.
وی افزود: این لایحه مفصل است و شکات و وکلا در زمان خود میتوانند اظهارات خود را بیان کنند.
دهقانی تصریح کرد: امروز و فردا جلسات دادگاه در دو نوبت صبح و ظهر تشکیل میشود و بعد از اتمام قرائت کیفرخواست وکلا و شکات میتوانند اظهارات خود را بیان کنند.
در ادامه قاضی دادگاه از نماینده دادستان خواست تا به ادامه قرائت کیفرخواست بپردازد.