یادداشت| علی حبیبی

انتخابات تنها مسیر حل مشکلات/ ۱۱ اسفند «همه می‌آییم»

مردم می‌دانند که مشارکت حداکثری در انتخابات، شتاب ‌و سرعت بهتری به رشد و بالندگی کشور می‌دهد و مجلسی در تراز دهه چهارم انقلاب اسلامی می‌تواند، میدان دار و ناظر دقیق سیاست گذاری‌ها و تاثیر عمده‌ای در رفع گرفتاری‌ها و بهبود زندگی مردم داشته باشد.
کد خبر: ۹۵۸۲۷۳۳
|
۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۷

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ علی حبیبی کارشناس رسانه در یادداشتی نوشت: با نزدیک شدن به ۱۱ اسفند، روز حضور شورانگیز مردم و ثبت حماسه‌ای دیگر در تاریخ پر بار انقلاب اسلامی همه لوازم و مقدمات کار برای برگزاری یک انتخابات باشکوه در چار چوب سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت بالا فراهم شده است.
در این دوره از انتخابات بیش از ۱۵ هزار و ۲۰۰ نفر از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی را، نهادهای نظارتی تائید صلاحیت کرده‌اند که گفته می‌شود حدود ۷۵ درصد داوطلبان را شامل می‌شود.

به گفته کارشناسان، این میزان تائید صلاحیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بی‌سابقه است. با تبلیغات فشرده کاندیداها و حامیان آنان، به صورت شهری و محیطی و تجمعات هواداران، بستر مشارکت عمومی در انتخابات شدت یافته و پخش مناظره‌های انتخاباتی از رسانه ملی و تبلیغات کاربران در شبکه‌های اجتماعی و رونمایی از فهرست‌های انتخاباتی، به جلوه‌های مختلفِ اهمیت و شور انتخاباتیِ این دوره، گرمی خاصی بخشیده است.
حامیان نامزدهای انتخابات این دوره در جای جایِ این مرز و بوم، با گفت و گوهای رو در رو و تبلیغات محفلی، در فرصت‌های باقیمانده برای اغنای مخاطبان، تلاش می‌کنند. همچنین جریان‌های تاثیرگذار بر انتخابات، طرح‌ها، ایده‌ها و برنامه‌های خود را برای مجاب کردن افراد و خلق حماسه‌ای دیگر، همانند راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، به صحنه آمدند.
مردم می‌دانند که مشارکت حداکثری در انتخابات، شتاب ‌و سرعت بهتری به رشد و بالندگی کشور می‌دهد و مجلسی در تراز دهه چهارم انقلاب اسلامی می‌تواند، میدان دار و ناظر دقیق سیاست گذاری‌ها و تاثیر عمده‌ای در رفع گرفتاری‌ها و بهبود زندگی مردم داشته باشد.
اگر چه سوء مدیریت‌ها و ناکار آمدی‌ها و مشکلات به وجود آمده در عرصه اقتصادی، ناخشنودی‌ها و دل سردی‌هایی ایجاد کرده، اما با این حال، اکثریت ملت ایران همچنان معتقد به نظام و گفتمان انقلاب اسلامی هستند و تحقق مطالبات خود، در این چارچوب دنبال می‌کنند.
انتخابات جمعه آینده، یکی از برهه‌های مهم‌کشور و فرصت ارزشمندی برای تاثیرگذاری مثبت بر سرنوشت جامعه است و ما برای تحقق این مهم، تصمیم می‌گیریم چه کسانی را به مجلس شورای اسلامی و خبرگان بفرستیم تا برای ما قانون‌گذاری و بر امور اجرایی کشور نظارت کنند.
از منظر قانونی مسؤلیت انتخاب نمایندگان با مردم است و هر فرد ایرانی با رای خود، در تعیین سرنوشت کشور سهیم می‌شود و به قول رهبری معظم انقلاب "راه اصلاح کشور، انتخابات است." به عبارتی مردم در نظام اسلامی، مرجع حل مسائل کشور هستند؛ بنابراین، کلید حل مشکلات در دست مردم است.
همچنین مشارکت حداکثری در انتخابات برای ایران اسلامی یک راهبرد بین‌المللی و قدرت آفرین است و کسانی که دل در گرو پیشرفت و امنیت کشور دارند، می‌دانند که انتخابات پر شور می‌تواند ملت ایران را در تراز یک امت مقتدر در سطح منطقه و افکار عمومی جهانی، حفظ کند.
مجلس آینده باید ضمن توجه کامل به معیشت مردم و انضباط کاری و مدیریتی بیشتر، روند بازسازی بیشتر بین مردم و حاکمیت را تسریع بخشد و با تلاش‌های مجدانه خود، ضمن اعتماد بخشی افزون‌تر، به جامعه، افق‌های امید را در وجود مردم نمایان کند.
ملت ایران بی‌توجه به توفان سهمگین رسانه‌ای و تبلیعی دشمنان، حضور در انتخابات جمعه آینده را، عمل صالح و پی ریزی یک اتفاق استثنایی برای کشور می‌دانند و از این فرصت طلایی برای هنرنمایی، در مأیوس کردن بدخواهان نظام اسلامی استفاده خواهند کرد و زمینه لازم را برای خدمت بهتر و مسؤلانه کارگزاران خود فراهم می‌آورند.
و کلام آخر این که ایجاد یک مجلس ممتاز - مقتدر و تصمیم‌ساز به عنوان اثربخش قوا در اداره کشور، در سال آینده به‌ مشارکت حداکثری و انتخاب صالح و سالم نامزدهای نمایندگی جمعه آینده ما، بستگی دارد.

بنابر این، با انتخاب آگاهانه خود، مسئولیت بزرگی را به چهره‌های برگزیده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، با هدف نوسازی اقتدار و امیدبخشی بهتر در‌ کشور واگذار می‌کنیم. 
انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار