خبرهای داغ:

مؤلفان عرصه زن و خانواده باید شناسایی شوند

مؤلفان عرصه زن و خانواده باید شناسایی شوند
دبیر علمی چهارمین همایش کتاب سال بانوان با تاکید بر شناسایی مؤلفان حوزه زن و خانواده بیان کرد: امروز برخی عرصه‌ها و مسائل بانوان بی‌پاسخ مانده و قلم‌ها به سمت موضوعات نه چندان ضروری پیش رفته است.
کد خبر: ۹۵۹۹۱۹۷
|
۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵
 
 

 

به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان-به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، بتول زاهدی‌فر در دیدار مسئولان همایش کتاب سال بانوان با آیت الله حسینی بوشهری؛ رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن تبریک اعیاد دهه کرامت، به برگزاری چهارمین همایش کتاب سال بانوان در جامعه الزهرا (س) اشاره کرد و گفت: با بررسی آسیب‌ها و برنامه ریزی جدید و امکانات جامعه الزهرا (س) و مراکز و نهادهای همکار، چهارمین دوره این همایش در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام در حدیثی می‌فرمایند: «کِتابُ المَرءِ مِعیارُ فَضلِهِ و مِسبارُ نُبلِهِ؛ نوشته انسان، معیار فضل او و ژرفا سنج هوش اوست»، همچنین حضرت امیرالمؤمنین می‌فرمایند: «وَ كِتابُكَ أبلَغُ ما یَنطِقُ عَنكَ؛ و نوشته ات رساترین سخنگوى تو است»؛ این احادیث شریف، اهداف این همایش را برای ما ترسیم می‌کند.

دبیر علمی چهارمین همایش کتاب سال بانوان بیان کرد: با توجه به منظومه فکری رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی درباره تمدن نوین اسلامی و الگوی سوی زن مسلمان، یکی از مواردی که می‌تواند زن را به عنوان یکی از عناصر مؤثر در این عرصه معرفی کند، آثار مکتوب بانوان است که باید ظرفیت‌ها در این عرصه شناسایی و تجمیع شوند.
زاهدی‌فر با تصریح بر اینکه مؤلفان عرصه زن و خانواده باید شناسایی شوند، گفت: امروز برخی عرصه‌ها و مسائل بانوان بی‌پاسخ مانده و قلم‌ها به سمت موضوعات نه چندان ضروری پیش رفته است. این همایش به سمت و سویی پیش می‌رود که مسائل مورد نیاز جامعه به ویژه بانوان شناسایی و اولویت بندی شده و برای تألیف به مؤلفان این عرصه ارائه شوند.

وی تصریح کرد: هم اکنون آثاری از کشورهای مختلف به دبیرخانه ارسال شده و کارهای متمایز دیگری در این دروه از همایش صورت گرفته است، به عنوان مثال، همه کارهای این همایش توسط بانوان در حال پیگیری است که نقش بانوان را در حوزه علمیه نشان می‌دهد.

دبیر علمی چهارمین همایش کتاب سال بانوان افزود: تاکنون ۴ پیش‌نشست با موضوعات مختلف و رویکردهای مهارتی مانند تبدیل پایان نامه به کتاب، نقش هوش مصنوعی و تأثیر قلم بانوان در تشکیل تمدن نوین اسلامی برگزار شده است.

زاهدی فر در ادامه به آثار ارسال شده به دبیرخانه همایش اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۶۰۰ اثر از سوی پژوهشگران حوزوی، دانشگاهی و حوزوی-دانشگاهی به دبیرخانه چهارمین همایش کتاب سال بانوان ارسال شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد آثار، ۳۰۰ اثر کتاب، ۲۳۰ مقاله و ۷۰ رساله سطح چهار و دکتری است که ۵۰۰ اثر متعلق به بانوان و صد اثر از سوی آقایان بوده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار