مساجد نقش موثری در حفظ و تحکیم بنیان خانواده دارند
نجیبه خاتون کرمی رئیس مرکز تخصصی حوزوی ریحانه الرسول ساوه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی در ساوه گفت: مساجد این اماکن شریف به سبب حرمت و احترامی که دارند تأثیر زیادی بر رشد و تعالی افراد خانواده میگذارد و کم نبودهاند کسانی که بهعلت رفتوآمد در مسجد، از ضلالت نجات یافته و راه حق را پیدا کردهاند.
وی ضمن گرامیداشت روز مساجد گفت: همیشه در همه ادیانها اینگونه بوده مکانی که در آن معنویتهای دینی و دستورات الهی صادر میشود برای مردم اولویت داشته و مردم با آن مانوس هستند، برای عده ای کنیسه ها و کلیساها و برای ما مسلمانان مساجد اولویت خاصی دارد.
کرمی بیان کرد: مساجد، نمادی استوار از تمدن اسلامی در طول تاریخ بوده و ارزش و اعتبار خود را میان مسلمانان حفظ کرده است و همچنین حافظ سلامت دین و جامعه است.
وی افزود: در اسلام انجام هر عمل صحیحی که در راستای رضای پروردگار باشد، عبادت محسوب می شود و مسجد عبادتگاهی اجتماعی است و نمایش وحدت و همدلی نمازگزاران، بقای اسلام را تضمین می کند.
رئیس مرکز تخصصی حوزوی ریحانه الرسول ساوه تصریح کرد: مساجد و اهالی آن در دوره های مختلف انقلاب اسلامی روحیه و رویکرد مبارزاتی و ولایت مداری خود را حفظ کردند و همواره نیروهای پرورش یافته خود را به میدان جنگ با دشمن فرستاده اند، شهدا نمونه بارز تربیت یافتگان مساجد هستند.
وی افزود: مسجد بهعنوان نخستین جایگاه عبادی همواره در طول تاریخ اسلام اهمیت ویژهای داشته است و مکانی برای پرورش روح و جان انسانها بوده است.
رئیس مرکز تخصصی حوزوی ریحانه الرسول ساوه تصریح کرد: مسجد میتواند محل اجتماع، تجارت، تربیت و تفریح باشد و شیرازه مسجد به وجود امام جماعت فعال و مردم است.
کرمی خاطرنشان کرد: خانوادهها باید به این اصل توجه داشته باشند که محیط معنوی مسجد بهترین مکان برای شکلگیری شخصیت فرزندان است و تعامل مسجد و مدرسه نقشی شگفتآور در این زمینه خواهد داشت.
انتهای پیام/