برگزاری دوره آموزشی نحوه نگهداری فراورده های خام دامی
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تبریز با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقاء سطح آگاهی و افزایش بار علمی و فنی افراد مرتبط با نگهداری فراورده های خام دامی در سطح بیمارستان ها و به منظور بهبود کیفیت و تامین بهداشت و سلامت غذاهای عرضه شده در این اماکن، کلاس آموزشی برای کارکنان بیمارستان طالقانی برگزار شد.
دکتر ناصر عظیمی اظهار داشت: کارشناسان نظارت و کنترل بهداشتی این اداره در این دوره ها ضمن تشریح نحوه صحیح نگهداری فراورده های خام دامی در سردخانه های بالای صفر و زیر صفر ؛ قوانین و دستورالعمل های نظارت و کنترل بهداشتی سازمان مرتبط با اماکن بیمارستانی را نیز توضیح دادند.
وی در پایان افزود: تامین امنیت غذایی در همه مراحل تولید تا عرضه همه فراورده های خام دامی از وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی بوده و نظارت و کنترل بهداشتی همه اماکن عرضه،رستوران ها، هتل ها و بیمارستان ها در مراکز دولتی و خصوصی توسط کارشناسان این اداره بصورت مستمر تداوم می یابد.