۲۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 13 May 2025
23:36
کد خبر : 9649105
۱۲:۲۸

۱۴۰۳/۰۹/۰۶
مدیرکل پزشکی قانونی کردستان:

۲۰ نفر بر اثر حوادث شغلی جان باختند

مدیرکل پزشکی قانونی کردستان گفت: نیمه اول امسال، ۲۰ نفر بر اثر حوادث شغلی در استان جان باختند که همگی مرد بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، به نقل از روابط‌عمومی اداره کل پزشکی قانونی کردستان، بهزاد غضنفری پور عصر دوشنبه اظهار کرد: در ۶ماهه اول امسال، ۲۴۹ نفر بر اثر حوادث شغلی در استان مصدوم شدند که ۲۴۱ نفر مرد و هشت نفر نیز زن بودند.

وی افزود: این حوادث به دلایل مختلفی مانند بی‌احتیاطی، نقص تجهیزات، شرایط نامناسب کار و یا عدم آموزش کافی رخ‌داده است.

مدیرکل پزشکی قانونی کردستان یادآور شد: برای کاهش حوادث ناشی از کار، کارگران باید به طور مرتب آموزش‌های ایمنی ببینند تا با خطرات احتمالی محیط کار آشنا شوند و روش‌های صحیح فعالیت در این محیط را بیاموزند.

غضنفری پور ادامه داد: استفاده از تجهیزات ایمنی مانند کلاه ایمنی، دستکش، کفش ایمنی، لباس کار مناسب الزامی است، ضمن اینکه تجهیزات و ماشین‌آلات باید به طور مرتب بازرسی شوند تا از سالم‌بودن آنها اطمینان حاصل شود.

وی با بیان اینکه محیط کار باید به‌گونه‌ای طراحی و تجهیز شود که خطرات به حداقل برسد، اضافه کرد: توجه به عوامل انسانی مانند خستگی و عدم تمرکز می‌توانند احتمال وقوع حادثه را افزایش دهند؛ بنابراین، باید به‌سلامت روان کارگران نیز توجه شود.

مدیرکل پزشکی قانونی کردستان گفت: کاهش حوادث شغلی نیازمند عزم جدی همه دستگاه‌های مسئول و همکاری کارفرمایان و کارگران است و با اتخاذ تدابیر مناسب و ارتقای فرهنگ ایمنی، می‌توان از تکرار چنین حوادث تلخی جلوگیری و محیطی امن‌تر برای کارگران ایجاد کرد.

انتهای خبر/

گل آرا ظاهری
خبرنگار: گل آرا ظاهری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید