به گزارش خبرگزاری بسیجاز اردبیل، حجتالاسلام حسین کثیرلو عصر سهشنبه در نشست با مسئولان قضایی اردبیل اظهار داشت: با راهکارهای پیشگیرانه به ویژه تشکیل هیئتهای صلح و سازش و همچنین ارجاع پروندهها به شوراهای حل اختلاف سعی شده تا آمار ورودی پروندهها به مراجع قضایی استان اردبیل به شدت کاهش یابد.
وی ضرورت توسعه فرهنگ صلح و سازش را با نگاه خیرخواهانه در جامعه یادآور شد و تصریح کرد: حرکتهای خوبی که در این استان با همراهی آحاد مردم شکل گرفته قطعا به ارتقای امنیت و کاهش مؤلفه بزه و جرایم کمک خواهد کرد.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: تأمین امنیت جامعه مهمترین مؤلفه در دستگاه قضایی است که با هماندیشی و همفکری مراجع نظامی و انتظامی محقق میشود.
کثیرلو با قدردانی از تلاشهای انجام گرفته در حوزه امنیت اجتماعی، بر لزوم ایجاد هماهنگیهای مضاعف مراجع مرتبط برای دستگیری محکومان متواری تأکید کرد.
وی افزود: امنیت مؤلفه بسیار مهم برای دستگاه قضایی است، بنابراین ضروری است تا مراجع نظامی و امنیتی با رصد و نظارت مستمر بر اقدامات و تحرکات مجرمان حرفهای و سابقهدار، با کوچکترین خطاهای آنها که موجب خدشهدار شدن آرامش و امنیت مردم شود، به شدت برخورد میکند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل یکی از برنامههای راهبردی قوه قضائیه در امر مبارزه با فساد و آسیبهای اجتماعی به ویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر را شناسایی سرشاخههای اصلی قاچاق مواد مخدر دانسته و خواستار تشکیل کمتیههای تخصصی مراجع نظامی و امنیتی برای رصد و برخورد با این متخلفان شد.
کثیرلو استفاده از فناوریهای نوین در امر تسریع و تسهیل در انجام امورات را مهم دانست و خاطرنشان کرد: ارتباط الکترونیکی پایدار بین مجموعههای انتظامی، قضایی و زندان از مواردی است که میتواند در تبادل اطلاعات و رصد موضوعات مطروحه به ویژه در بحث آمار، تحرکات و اقدامات محکومان و مجرمان بسیار مفید و سازنده باشد.
وی همچنین بر لزوم نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد و ادامه داد: هرگونه فعالیت بر بستر وب و فضای مجازی همچون فضای واقعی نیازمند اخذ مجوز از مراجع مربوطه است.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل در ادامه اضافه کرد: دستگاههای متولی و ناظر مکلف هستند از هرگونه فعالیت غیرقانونی و غیرمجاز افراد و گروهها در شبکههای مجازی جلوگیری کنند.
کثیرلو با اعلام اینکه خوشبختانه آمار تشکیل پروندههای کثیرالشاکی در استان بسیار کم است، بیان کرد: بهترین راهکار پیشگیرانه ارتقای آگاهیها و اطلاعات عمومی افراد در مواجه با یک موضوع است و اگر عموم جامعه به اندازهای از اطلاعات کافی برخوردار باشند که بتوانند تحلیل درست و واقعبینانه از پیامهای تحریکآمیز فرصتطلبان داشته باشند، مسلماً گرفتار تلهها و دامهای کلاهبرداران نخواهند شد.