حقابه اردبیل از سد شهریار برداشت می‌شود

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: به جای انتقال آب درون استانی، تلاش بر این است تا حقابه استان از قزل‌اوزن و از طریق سد شهریار اجرایی و عملیاتی شود.
کد خبر: ۹۶۵۹۶۵۴
|
۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳

حقابه اردبیل از سد شهریار برداشت می‌شود

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، وحید کنعانی عصر پنجشنبه در دیدار با معاون وزیر نیرو در کوثر اظهار داشت: به جای انتقال آب از سد گیوی به مرکز استان اردبیل، برنامه‌ریزی شده تا با راه‌اندازی سد شهریار در سال آینده از طریق این سد سهم اولیه و 50 میلیون متر مکعبی استان اردبیل از طریق اجرای خط انتقال عملیاتی شده تا مشکل کم آبی در مرکز استان برطرف شود.

وی تصریح کرد: آب سد گیوی بر اساس نیاز مردم جنوب استان به ویژه شهرستان کوثر تعریف و طراحی شده و به هیچ وجه امکان انتقال آب از این سد به سایر مناطق وجود ندارد.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: با تکمیل پایاب سد و تأسیسات مرتبط با انتقال آب به اراضی کشاورزی ما شاهد افزایش میزان تولید و اشتغال در منطقه خواهیم بود تا دغدغه‌های اهالی دفع شود.

کنعانی افزود: مسئولان استانی نیز بر این باورند که راه اصلی در انتقال آب از حوزه‌های آبریز خارج از استان مربوط به قزل‌اوزن، خزر و سایر منابع است و به هیچ وجه قرار نیست از طریق سد گیوی به مرکز استان اردبیل آبی منتقل شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در دیداری که با معاون وزیر نیرو در خلخال داشتیم، قرار شد ذخایر آب سد گیوی در امور آشامیدنی و کشاورزی منطقه صرف شده و زمینه برای جلب رضایت ساکنان این منطقه نیز فراهم آید.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پایاب سد گیوی و مجتمع‌های آبرسانی آن نیز با اولویت در سال آینده اجرایی خواهد شد تا طرح جامعی که در این زمینه تعریف شده اجرایی و عملیاتی شود.

کنعانی بیان کرد: با تخصیص اعتبارات مناسب از طریق وزارت نیرو قرار است عملیات احداث شبکه آبیاری و همچنین تکمیل مجتمع‌های آبرسانی منطقه فراهم آمده و از آب 57 میلیون متر مکعبی سد مخزنی گیوی که تا 76 میلیون متر مکعب نیز قابل افزایش است، به نفع کشاورزی و شرب منطقه استفاده شود.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هشت میلیون متر مکعب از آب سد گیوی برای مصارف آشامیدنی شهرستان گیوی و روستاها اختصاص می‌یابد و قرار است بیش از 100 روستا در قالب مجتمع‎‌هایی که در حال احداث است، از این منابع استفاده کرده و زمینه تحول بخش کشاورزی روستایی و جلوگیری از مهاجرت‌ها را نیز شاهد باشیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار