دبیرکل مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل:

بخشی از درآمد شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان صرف استان اردبیل شود

دبیرکل مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل مطرح کرد: دولت، سهم خود را از درآمد شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان بردارد اما بخشی از منافع آن را برای شکوفایی و توسعه این استان هزینه کند.
کد خبر: ۹۶۶۱۰۶۲
|
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳

بخشی از درآمد شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان صرف استان اردبیل شود

به گزارش خبرنگار بسیج سردار سعید رضایی روز پنجشنبه در نشست با مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در شورای راهبردی مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل اظهار کرد: استقرار شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان در استان، این مطالبه را ایجاب می کند و می توانیم با همکاری همدیگر زمینه تحقق آن را فراهم کنیم.

وی افزود: اگر گام‌های مورد انتظار برداشته شود، شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان می تواند با ارایه برنامه برای پیشرفت و شکوفایی استان اردبیل، کمک‌حال دولت محلی و استانداری باشد.

وی ادامه داد: در همه کشورها اغلب سیاست‌ها حول محور امنیت غذایی اتخاذ می شود و اگر شرکت کشت،صنعت و دامپروری مغان برای باز کردن پای تجار، بازرگانان و سرمایه گذاران جهت شکوفایی استان برنامه ای دارد، جامعه ایثارگران استان برای عملیاتی شدن آن استقبال و همکاری می کند.

رضایی اضافه کرد: خیلی از موانع پیشرفت استان اردبیل مشکلاتی خودساخته است و باید برای رفع آنها تدبیری اندیشیده شود و اگر در استان، سطح همفکری و اعتماد به همدیگر کم شود، از نیروی انسانی نیز به خوبی استفاده نخواهد شد.

وی افزود: اردبیل جزو استانهایی است که از لحاظ توسعه همه جانبه استانها در ردیف ۲۷ یا ۲۸ قرار دارد و با وجود تلاش دولت‌ها هنوز پیشرفت شایسته این استان حاصل نشده است.

دبیرکل مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل گفت: استان اردبیل با برخورداری از ظرفیت‌هایی مثل منابع، معادن، نفت، شرکت های کشت و صنعت، نوار مرزی و منطقه آزاد تجاری صنعتی می تواند در سطح توسعه در ردیف ۱۵ یا نزدیک به آن قرار گیرد.

رضایی افزود: منطقه آزاد تجاری صنعتی استان اردبیل نیز می تواند پایگاه توسعه اقتصادی و بازار کار مهمی باشد و ما به عنوان شهروندان استان باید با مطالبه گری صادقانه برای احیای این ظرفیت‌ها بکوشیم و از آن غفلت نکنیم.

سرمایه گذار و مدیر از حواشی در امان نیستند

مدیرعامل شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان نیز در این جلسه گفت: برای تحقق موضوع خواسته شده باید رویکرد نگرش استان به شهرستان تغییر یابد و فرایند پذیرش سرمایه گذار تسهیل گردد.

صمد بهزاد افزود: به برنامه ای اجرایی در قالب همایش یا سمینار با حضور نخبگان استان نیاز داریم تا زمینه واقعی برای جذب سرمایه و سرمایه گذار فراهم شود.

وی ادامه داد: حواشی فضای مجازی، مدیران میانی را تحت تاثیر قرار می دهد و عدم توجه به کنترل مدیریت فضای مجازی سبب استفاده برخی افراد شده است.

بهزاد همچنین گفت: میزان استفاده از اصل ۴۴ قانون اساسی برای جذب سرمایه گذاری در شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان بسیار پایین است و استفاده از ظرفیت بانکها موانعی دارد و اخذ مجوز برای سرمایه گذاری نیز دشوار است.

وی تصریح کرد: مدیر باید امنیت سرمایه گذاری را فراهم کند تا صاحب سرمایه گذار، بدون دغدغه وارد میدان شود و خود مدیر نیز باید از حاشیه ها نگران نباشد تا با اطمینان خاطر با سرمایه گذار بنشیند و در خصوص نحوه سرمایه گذاری رایزنی کند اما فضای این کار واجب در استان وجود ندارد و هر دو طرف قضیه از حاشیه ها رنج می برند.

مدیرعامل شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: خوشبختانه مطالبات نیروی انسانی شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان بدون تاخیر پرداخت می شود و سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم در شرکت مشغول کار هستند و مجموع شاغلین مستقیم و غیرمستقیم شرکت به پنج هزار نفر می رسد.

بذر مغان به اوراسیا معرفی می شود

بهزاد گفت: تولید بذر که در حوزه زراعت بسیار سودآور است از توفیقات شرکت است و بذر اصلاح شده، صددرصد افزایش بهره وری دارد و ظرفیت شرکت کشت، صنعت و دامپروری را برای تولید بذر مورد نیاز آسیا مطرح کرده ایم و در سوم اسفندماه نمایشگاه بذر مغان را در تهران برای اوراسیا برگزار خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان افزود: جلوگیری از خروج ارز، درآمدزایی و وابستگی کشورهای خارجی به ایران از مزایای این امر خواهد بود و در خصوص راه اندازی باغ مدرن نیز ۵۰ هکتار باغ در شرف ایجاد است و بعد از راه اندازی، با کاشت سه هزار اصله نهال، امکان برداشت چند برابر آن را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: یک سرمایه گذار برای آوردن ۷۴ هزار راس دام چند چندقلوزایی در شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان اعلام آمادگی کرده است و در صورت اجرا شدن آن، سالانه ۵۰ هزار راس دام را به بازار ارایه خواهد کرد.

او گفت: یک سرمایه گذار نیز برای ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی اعلام آمادگی کرده و مقدمات کار فراهم است و توسعه کشت زیتون و کشت صنوبر در سطح ۵۰ هکتار صنوبر در دستور است.

به گزارش بسیج، شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان که چند سال پیش به بخش خصوصی واگذار شده و پس از کشمکش‌های زیاد واگذاری آن ابطال شد، طی سه سال اخیر با اقدامات انجام شده مدیریت جدید، در مسیر احیا، حفظ اشتغال و سودآوری قرار گرفته است.

مجتمع کشت و صنعت و دامپروری مغان که هم‌اکنون به عنوان زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شود و در تولید محصولات کشاورزی، دامی و صنایع وابسته به عنوان پیشانی تولید بخش کشاورزی استان در حال فعالیت است.

این مجموعه بزرگ اقتصادی به عنوان بزرگترین شرکت کشت و صنعت کشور با داشتن اراضی وسیع زراعی به مساحت بیش از ۲۰ هزار هکتار زمین زراعی، ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولید غذای دام و سایر نیازهای حوزه کشاورزی از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود

ارسال نظرات
آخرین اخبار