به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، رئیس بسیج سازندگی استان اردبیل شامگاه چهارشنبه در اولین جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در استانداری اردبیل اظهار داشت: بسیج سازندگی در راستای برنامههای محرومیتزدایی در مناطق محروم، روستایی و عشایری پای کار آمده تا به دولت در توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی کمک کند.
عباس نوظهور تصریح کرد: برای احداث 18 مدرسه قراردادی را با نوسازی مدارس به امضا رساندیم تا با قیمت پایینتر و در سریعترین زمان این مجموعهها را احداث و راهاندازی کنیم که از این تعداد تنها سه پروژه باقی مانده و مابقی آنها در شهرهای پارسآباد، اردبیل، گرمی و مشگینشهر تحویل داده شده است.
وی گفت: با جبران تأخیر به وجود آمده تا شهریور سال آینده تلاش خواهیم کرد تا همه پروژههای مورد توافق را تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دهیم و در کنار آن قرار است ساخت 13 مدرسه را نیز از محل اعتبارات قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در مشگینشهر، پارسآباد و کوثر ساخته و تحویل نوسازی و آموزش و پرورش دهیم.
رئیس بسیج سازندگی استان اردبیل افزود: 313 گروه جهادی در این زمینه پای کار هستند تا با پایینترین قیمت و کیفیترین مصالح و در کوتاهترین زمان واحدهای آموزشی را احداث و متناسب با استانداردها تحویل آموزش و پرورش دهند.
احداث 460 مدرسه به همت خیران
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل نیز به فعالیتهای مجمع خیرین مدرسهساز از سال 78 تاکنون اشاره کرد و ادامه داد: در این مدت 460 مدرسه در قالب یکهزار و 831 کلاس درس با مشارکت خیران احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است.
جواد قرآننویس تعهد مجمع خیرین را ساخت 300 کلاس درس جدید اعلام کرد و یادآور شد: از این تعداد نیز 48 کلاس درس تحویل داده شده و بیش از 177 کلاس درس نیز در مراحل اجرایی است.
وی با انتقاد از عدم همراهی دولتمردان در تکمیل پروژههای نیمهتمام خیرساز خاطرنشان کرد: عمده خیران اعتمادی به جذب اعتبارات دولتی ندارند و به همین خاطر برخی پروژههای خیرساز متوقف مانده که انتظار میرود مسئولان امر در این زمینه ورود پیدا کرده و به تناسب گلایههای مطرح شده خیران در تکمیل و راهاندازی پروژهها همت بیشتری را داشته باشند.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل اضافه کرد: 35 درصد واحدهای آموزشی استان اردبیل توسط خیران احداث شده و ما آمادگی داریم تا با استفاده از ظرفیت عظیم کمکهای مردمی و خیران در ارتقای سرانه فضاهای آموزشی استان ورود عالمانهای داشته باشیم.
رئیس ستاد اجرایی امام در استان اردبیل نیز بیان کرد: بنیاد برکت متولی احداث واحدهای آموزشی در کشور بوده که 2 هزار مدرسه را در کشور احداث کرده که از این تعداد 60 مدرسه متعلق به استان اردبیل است.
مهدی افتخاری در ادامه یادآور شد: برای جمع آوری مدارس کانکسی و سنگی بنیاد برکت ورود خوبی را داشته و تلاش ما بر این است تا در مناطق پرجمعیت حاشیه شهرها به ویژه حاشیه شهر اردبیل و پارسآباد احداث واحدها را انجام دهیم و آمادگی داریم تا با جذب اعتبارات بیشتر در این زمینه ورود پیدا کنیم.
مدیرکل امور مالیاتی استان اردبیل نیز در این نشست تصریح کرد: امور مالیاتی با اقدامات خوب نظیر نشاندار کردن پروژههای عمرانی برای جذب اعتماد مؤدیان مالیاتی سعی کرده تا تکمیل این پروژهها را با استفاده از منابع مالیاتی پرداخت شده انجام دهد.
داریوش سرخانلو گفت: سهم استان اردبیل در نشاندار کردن پروژههای عمرانی 300 میلیارد تومان بوده که تاکنون 150 میلیارد تومان آن جذب پروژهها شده و تا آخر امسال مابقی نیز جذب خواهد شد.
وی با اعلام آمادگی برای نشاندار شدن طرحها و پروژههای مدرسهسازی با هدف انتخاب مؤدیان در پرداخت مالیات برای تکمیل این پروژهها افزود: با رایزنی انجام شده با سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل و معرفی این طرحها میتوانیم از ظرفیت امور مالیاتی استفاده کنیم.
مدیرکل امور مالیاتی استان اردبیل خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر امور مالیاتی ظرفیت خوبی را برای جذب مشارکت سرمایهگذاران، خیران و صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی در مشارکت برای احداث واحدهای آموزشی به وجود آورده تا به تناسب مشارکت آنها، پرداختی مالیات آنها کمتر اعمال شود.
سرخانلو اضافه کرد: برخی از واحدهای تولیدی از محل مسئولیت اجتماعی اجرای پروژهها را عهدهدار هستند که انتظار میرود در برخی از پروژههای نیمهتمام این روند به تسریع تکمیل و راهاندازی طرحها کمک کند.