۱۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 02 April 2025
22:12
کد خبر : 9672035
۰۲:۴۷

۱۴۰۳/۱۲/۱۳
رویداد ملی پرسا:

از ایده تا عمل در آموزش و پرورش

به گزارش روابط عمومی ایران فردا، رویداد ملی پرسا با هدف پرسشگری و ایده‌یابی برای حل مسائل آموزش و پرورش باحضور حجت الاسلام علی لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی و حامد ضمیری، معاونت علمی سازمان بسیج فرهنگیان استان، افتتاح شد. این رویداد که با رویکرد کنشگری معلمان در طراحی و اجرای راهکارهای آموزشی برگزار می‌شود، برخلاف رویدادهای سنتی، به معلمان این امکان را می‌دهد تا به‌طور فعال در فرآیند حل مسئله مشارکت داشته باشند.

آقای ضمیری در صحبت خود به اهمیت مشارکت فعال معلمان در طراحی و اجرای برنامه‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: «در رویداد پرسا، معلمان می‌توانند در سطوح مختلف، از سطح کلاس درس تا سطح سیاست‌گذاری، به حل مسائل آموزشی بپردازند. این رویداد به دنبال ایجاد تعامل بین تجربیات عملی معلمان و سیاست‌گذاری‌های بالادستی است تا تحولی واقعی در آموزش و پرورش ایجاد شود.»
وی افزود: «برخی از محورهای این رویداد شامل بازماندگی از تحصیل، کیفیت‌بخشی به مدارس ایرانی خارج از کشور و چالش‌های آموزش اتباع در ایران است. اما این رویداد محدود به این محورها نیست و به معلمان این آزادی را می‌دهد تا با توجه به علایق و تخصص خود، در محورهای مختلف مشارکت کنند.»
در رویداد پرسا ۸ برنامه نظیر مهارت آموزی بصورت همزمان در حال برگزاری است. این برنامه‌ها پیش از برگزاری رویداد حضوری، ده جلسه هم‌خوانی و نشست با اساتید برجسته داشته‌اند. معاون علمی سازمان بسیج فرهنگیان همچنین در مورد برنامه‌های آتی این رویداد گفت: «هدف اصلی این است که در سال آینده، هر محور به صورت مستقل و به عنوان یک رویداد اصلی برگزار شود. همچنین، برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای استانی و در نهایت، رویداد ملی با انتخاب منتخبین استانی، در دستور کار قرار دارد.»
در پایان ضمیری اظهار کرد:« هدف از این رویداد، صرفاً ایده‌پردازی نیست، بلکه حمایت از ایده‌های جدید و قابل اجرا در آموزش و پرورش است. خروجی این رویداد باید عملی، علمی و پژوهشی باشد و منجر به ایجاد تحول در نظام آموزشی کشور شود.»


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید