۲۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 12 April 2025
22:51
کد خبر : 9679459
۲۲:۵۴

۱۴۰۴/۰۱/۲۲
آیت‌الله جوادی آملی خطاب به تیم مذاکره کننده:

بزرگی‌ خود را بشناسیم و آن را ارزان نفروشیم

ملت ایران، ملتی بزرگ و بزرگ‌زاده است، در هر گوشه‌‌ای از ایران، آثار علم و تمدن دیده می‌شود، کشور ما هم اکنون پرچمدار اهل بیت در سراسر جهان است، باید بزرگی‌ خود را بشناسیم و آن را ارزان نفروشیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، آیت‌الله جوادی آملی خطاب به تیم مذاکره کننده گفت: هیمنه امت اسلامی به معنای تکبر نیست، بلکه ناظر به جلال و اقتداری است که مانع از تعرض دشمنان می‌شود. اگر جامعه‌ای قرآنی فکر کند، باید به جای ضعف و تزلزل، با عزت و قدرت ظاهر شود.

خداوند در قرآن می‌فرماید؛ دشمنان شما باید از شما بترسند. این یک امر غایب و حتمی است، نه امری اختیاری. یعنی امت اسلامی باید آن‌چنان مقتدر باشد که دشمن، جرأت حمله به آن را نداشته باشد. حتما باید در شما مردانگی و شهامت را احساس بکنند.

قدرت بازدارندگی در گرو هیمنه و ساختار قوی درون جامعه است. نباید در داخل جامعه اسلامی اختلاس و بی‌نظمی باشد؛ قرآن تنها برای شب‌های مبارک نیست؛ کتابی است زنده که باید در زندگی امت اسلامی جاری باشد.

ملت ایران، ملتی بزرگ و بزرگ‌زاده است، در هر گوشه‌‌ای از ایران، آثار علم و تمدن دیده می‌شود. بزرگان علم و مفسران بزرگ قرآن و نویسندگان کتب اربعه، از ایران برخاسته‌اند، کشور ما هم اکنون پرچمدار اهل بیت در سراسر جهان است، باید بزرگی‌ خود را بشناسیم و آن را ارزان نفروشیم.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید