۲۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 12 April 2025
23:13
کد خبر : 9679497
۰۹:۳۰

۱۴۰۴/۰۱/۲۳
به منظور توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد ظرفیت‌های زیربنایی و تولیدی:

مگا پروژه خط چهار مداره ۶۳ کیلوولت نفوت- قلی پور- غرب رشت احداث می‌شود

در راستای تحقق شعار سال، احداث خط چهار مداره ۶۳کیلوولت «نفوت- قلی پور- غرب رشت» بستر سرمایه‌گذاری در استان جهت رونق تولید و اشتغال را تسهیل خواهد نمود.

مگا پروژه خط چهار مداره ۶۳ کیلوولت نفوت- قلی پور- غرب رشت احداث می‌شود

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،محمود دشت بزرگ مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری به سال« سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: در راستای تحقق شعار سال و ایجاد بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاری، خط چهار مداره ۶۳ کیلوولت نفوت- قلی پور- غرب رشت با ارزش ۵۰ میلیارد تومان احداث می‌شود.

دشت بزرگ با بیان اینکه این پروژه از مگاپروژه‌های شرکت برای عبور از پیک سال جاری می‌باشد، تصریح کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان شبکه فوق توزیع نیروی برق شهرستان رشت و تأمین پایدار انرژی الکتریکی مشترکان و پاسخگویی به ‌روند رو به ‌رشد مصرف برق در سال‌های اخیر و کاهش فشار وارد آمده بر خطوط و پست‌های انتقال و فوق توزیع به علت بارگیری بیش از حد و ایجاد ظرفیت‌های مناسب جهت تأمین برق مطمئن برای مشترکین جدید، طرح خط چهار مداره ۶۳ کیلوولت نفوت- قلی پور- غرب رشت به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: از دیگر اهداف اجرای این پروژه، امکان انتقال انرژی الکتریکی پست ۲۳۰/۶۳کیلوولت حق‌بین غرب رشت به ‌پست‌های موجود و تأمین بار آن‌ها می‌باشد.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری باید با نگاه به مقوله مهم و اساسی بهره‌وری انجام شود تا منجر به رشد اقتصادی پایدار گردد، گفت: بر اساس بررسی‌های کارشناسی فنی، اقتصادی و در نظر گرفتن عوارض موجود نظیر جاده‌های روستایی و شهری، راه‌آهن، کانال‌های آب، استخرها، آبگیرها و خطوط انتقال و توزیع برق و حریم‌های مربوطه، کوتاه‌ترین مسیر ممکن برای اجرا و احداث این پروژه انتخاب شده است.

دشت بزرگ در مورد مشخصات فنی پروژه گفت: این طرح شامل ۴ دکل از نوع دو مداره و ۱۷ دکل از نوع چهار مداره بوده که با اجرای این خط، ۱۴کیلومتر مدار به طول خطوط فوق توزیع شبکه برق استان گیلان اضافه خواهد شد.

گفتنی است تاکنون ۱۰ دکل این پروژه احداث شده و با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی، پیش‌بینی می‌شود این طرح قبل از اوج بار سال جاری در مدار قرار گیرد.

هما اکبری
خبرنگار: هما اکبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید