۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
02:08
کد خبر : 9714114
۰۹:۵۳

۱۴۰۴/۰۷/۰۷

اهدای ۱۵۰ بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان نیازمند شهر مرزی تایباد

همزمان با آغاز سال تحصیلی تعداد ۱۵۰ بسته لوازم‌التحریر به همت مؤسسه خیریه امام هادی (ع) و کمیته امداد امام خمینی (ره) در تایباد تهیه و میان دانش‌آموزان کم برخوردار و ایتام این شهر توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از تایباد، ارزش ریالی هر بسته لوازم‌التحریر یک میلیون و دویست هزار تومان برآورد شده که در مجموع رقمی معادل ۱۸۰ میلیون تومان برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند هزینه شده است. 

با این اقدام که با همکاری خیرین از تهران و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تایباد صورت گرفت کمک قابل توجهی به تأمین نیازهای تحصیلی دانش‌آموزان کم‌برخوردار شهر انجام شد.
 
حجت الاسلام حیدر سجادی، مدیر مؤسسه خیریه امام هادی (ع) در حاشیه اجرای این طرح اظهار کرد: آینده فرزندان این سرزمین ارزشمندترین سرمایه ماست و امیدواریم با تداوم چنین حرکت‌هایی، هیچ دانش‌آموزی به دلیل مشکلات مالی از تحصیل باز نماند.
 
وی افزود: این اقدام تنها آغاز راه است و مؤسسه خیریه امام هادی (ع) در کنار خیرین و دستگاه‌های حمایتی، برنامه‌های بیشتری را برای کاهش مشکلات آموزشی و معیشتی خانواده‌های کم‌برخوردار در دستور کار دارد.
 
این افدام با استقبال خانواده‌ها همراه شد و تعدادی از دانش‌آموزان نیازمند تایباد با دریافت این بسته‌های آموزشی،  سال تحصیلی جدید را شروع کردند.
 
مؤسسه خیریه امام هادی (ع) طی سال‌های اخیر با اجرای طرح‌های جهادی در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و معیشتی همواره در کنار مردم ایستاده و تلاش کرده است با روحیه خدمت‌رسانی و همبستگی مردمی، باری از دوش خانواده‌های کم‌برخوردار بردارد.

 بسته های لوازم التحریر شامل کیف، دفتر، خودکار، مداد و ... است.

خبرنگار/حسین رحمانی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید