امور خانواده ستاد سازمان بسیج در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ستاد سازمان بسیج و شهادت جمعی از کارکنان خدوم این سازمان، بیانیهای صادر کرد.
در روزهایی که حقیقت با دروغها محاصره شده، سواد رسانهای و هوشیاری جمعی میتواند راه نجات باشد.
سختیها و چالشهای زندگی بهعنوان بخشی از تجربه انسانی، نقش بسیار مهمی در رشد و توسعه فردی و اجتماعی ایفا میکنند. همانطور که خداوند در قرآن فرموده: «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِی کَبَدٍ»(بلد/4) انسان در سختی آفریده شده و در سختیهاست که میتواند رشد کند.
فرزند-والدی نوعی برهم خوردن تعادل نقشها در خانواده است؛ جایی که کودک وظایفی همچون مراقبت، حمایت یا تصمیمگیریهای سنگین را بر عهده میگیرد.
در منظومهی فکری امام خمینی(ره)، مادر نهتنها مربی فرزندان، بلکه نقطهی آغاز «انسانسازی» و حلقهی وصل میان خانواده، دین و انقلاب است.
وقتی با بچهای روبهرو میشویم که دروغ گفته، ممکن است اولین واکنش ما تنبیه باشد، اما شناختن اینکه چرا بچهها به این سمت میروند، اهمیت بیشتری دارد.
بازیهای رایانهای به یکی از اصلیترین سرگرمیهای پسران نوجوان در جهان تبدیل شدهاند. این گزارش به بررسی تأثیر این بازیها بر تحصیل، سلامت و شکلگیری آینده آنها میپردازد.
زن مسلمان در تمامی عرصههای زندگی با متانت و وقار گام برمیدارد. زن در منشور حقوق بشر، مانند مردان، از حقوق برابر برخوردارند و در اهداف والای زندگی با آنان همسو هستند. امام خمینی(ره)، بهعنوان فقیهی برجسته، در دورانیکه زنان کمتر مورد تکریم بودند، نگاهی متعالی و ارزشمند به جایگاه زن داشت.
پژوهشها نشان میدهند در حالی که الگوی همسرگزینی سنتی به طور میانگین با احتمال کمتری منجر به طلاق میشود و رضایت عاطفی بیشتری به همراه میآورد، ازدواجهای مدرن به دلیل برخی ویژگیها ممکن است در کوتاهمدت رضایت بیشتری ایجاد کنند، اما در بلندمدت با چالشهای جدیتری مواجه میشوند.
هر یک از اعضای خانواده، از پدر و مادر تا فرزندان، برای استواری کانون خانواده، وظایفی متقابل بر عهده دارند. چنانچه هر یک از این مسئولیتها نادیده گرفته شود یا آسیب بیند، بنیان خانواده مستقیماً سست میگردد. امیرالمؤمنین علیهالسلام در نهجالبلاغه به پارهای از این وظایف اشاره فرمودهاند.