خبرهای داغ:

تلاش های بدون مرز یک استاندار برای مدیر ماندن/ از عذرخواهی های مکرر تا تغییر مواضع در 40 روز

قرار دادن نمایندگان مجلس و برخی از احزاب اصلاح طلب در مقابل وزارت کشور برای تأخیر در تغییر مدیریت استان کرمانشاه، نتیجه تلاش های بدون مرز یک استاندار برای مدیر ماندن است.
کد خبر: ۸۵۴۰۷۴۹
|
۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، از روزی که استاندار کرمانشاه با شمایلی متفاوت از تنها تصویرش در اینترنت، قدم بر پلکان های هواپیمایی گذاشت که او را روی دوش بخت کرمانشاه نشاند تا به امروز که گرمای کم سابقه کرمانشاه را در تابستان 94 را تجربه می کند روزی خالی از انتقاد به عملکردش را به یاد نمی آورد.

 

عدم ارائه عملکرد موثر در پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه و یکه تازی در شاخص های منفی، بروز اختلافات متعدد سیاسی، انتصابات افرادی از جریان های تندرو و واگذاری نبض اداره امور به نیروهای کم تجربه و بدون مقبولیت سیاسی و اجتماعی، انحصارگرایی های قومی و سیاسی در ایجاد حلقه بسته مدیریتی، عدم تعامل سازنده با رسانه ها و منتقدین و رویکرد مشاوردرمانی نسبت به انتقادهای منفعت طلبانه به جای شنیدن انتقاد های صحیح و دلسوزانه، ایجاد التهابات سیاسی در مشاجره های بی دلیل با احزاب و نامه نگاری های دور از شأن سیاسی یک مدیر، عدم برخورد با تخلفات عیان زیر دستان و ارتکاب به تخلف هایی مانند طولانی شدن احکام سرپرستان برخی ادارات متبوعه که رد صلاخیت شده اند، تن دادن به خواست برخی از فعالان سیاسی و اقتصادی با سوابق مشخص، برخورد غیر اخلاقی با مدیران بومی توانمند و معتدل به خواست جریان های منفعت طلب سیاسی، اهانت به علما و روحانیت و بسیاری دیگر از اقدامات خلاف تدبیر و امید زدا از جامعه باعث شد تا حتی شایعاتی مبنی بر تصمیم وزارت کشور برای برخی اصلاحات در وضعیت استان به گوش برسد.

 

اتفاقی که استاندار کرمانشاه به جای برخورد معقول و سیاستمدارانه باز هم تحت تأثیر مشاورین وابسته به جریان مشائیسم استانداری رویکردی نا متعارف برای مواجهه با آن برگزید. تلاشهای بدون مرز برای مدیر ماندن و تغییر همه مواضع که ظرف مدت 45 روز گذشته نمود داشته است. 

 

عذرخواهی های مکرر از اقدامات نسنجیده که اقتدار والی یک استان را می شکند، ضیافت های افطاری صمیمانه و دعوت از نمایندگانی که تا قبل از این چندان تعاملی با آنها برقرار نبود، فراخواندن برخی از احزاب اصلاح طلب برای جلب رضایت آنها در انتشار بیانیه حمایتی از خود و.... از جمله این اقداماتی است که چندان از یک مدیر کارآمد و مسلط بر اوضاع در راستای حفظ شأن وزارت کاور و نماینده دولت در یک استانمورد انتظار نیست. ( اخبار این دست از اقدامات را از اینجا، اینجا و اینجا بخوانید)

 

بر اساس اخبار رسیده به شبکه اطلاع رسانی مرصاد استاندار کرمانشاه اینبار در اقدامی غیر قابل انتظار جعفر همتی (مشاور استاندار) را به عنوان گزینه تصدی معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه پیشنهاد داده است. خبری که هر شنونده ای را با توجه به برخورد اخیر استاندار کرمانشاه در رابطه با همین اقدام در ماه های گذشته به تعجب وا می دارد.

 

اپیزود اول

 

احزاب اصلاح طلب در جلسه روز جمعه 18 اردیبهشت ماه سالجاری با استاندار کرمانشاه جعفر همتی را به عنوان گزینه معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه به وی پیشنهاد می کنند که با مخالفت قاطع رضایی بابادی مواجه می شود. وی برخلاف اینروزها که همنشینی با نمایندگان اصولگرا را به مصلحت می داند در آن نشست همراهی برخی از نمایندگان اصولگرا با انتصاب جعفر همتی به عنوان معاون سیاسی را دلیل مخالفت خود اعلام می کند (اینجا کلیک کنید)

 

اپیزود دوم

 

احزاب اصلاح طلب نیز که از بی توجهی های پیاپی استاندار کرمانشاه به تنگ آمده بودند در نامه ای سرگشاده جعفر همتی را به عنوان گزینه مورد نظر خود برای تصدی معاونت استانداری به رسانه ها معرفی و رضایی بابادی را به مخالفت های دامنه دار تهدید می کنند. استاندار کرمانشاه نیز که اصولا این احزاب اصلاح طلب را چندان در معادلات خود نمی سنجد با انتشار نامه ای تحقیر آمیز آنها را به واژه هایی مثل غوغا سالار، همراه ناکارآمدان، افرادی که سر کوچه و بازار حرف می زنند، افرادی که بیشتر در فضای مجازی هستند تا حقیقی و... یاد کرده و اینبار قاطعانه تر با خواست آنها مخالفت می کند. (اینجا کلیک کنید)

 

اپیزود سوم

 

استاندار کرمانشاه جعفر همتی را به عنوان گزینه پیشنهادی برای تصدی معاونت سیاسی و امنیتی استانداری به وزارت کشور پیشنهاد می کند. این تغییر موضع استاندار کرمانشاه در واکنش به اخباری مبنی بر احتمال تصمیم گیری وزارت کشور برای تغییر و تحول مدیریتی در استان کرمانشاه ارزیابی می شود که تحت تأثیر مشاورین وی برنامه ریزی شده است.

 

بر اساس این گزارش پیشنهاد جعفر همتی به عنوان گزینه معاونت سیاسی استانداری کرمانشاه برای جلب رضایت برخی از احزاب غیر متنفذ اصلاح طلب هم اساسا اقدامی تعجب آور است. آیا وزارت کشور تحت تأثیر رضایت چند حزب و تشکل با جایگاه اجتماعی مشخص! تغییر موضع خواهد داد؟ در حالی که همچنان احزاب باسابقه تر اصلاح طلب نسبت به عملکرد استاندار کرمانشاه معترض هستند؟ پیشتر برخی از احزاب اصلاح طلب در اعتراض به تهدید و تطمیع در راستای گرفتن حمایت حزبی برای استاندار کرمانشاه از شورای هماهنگی اصلاحات خارج یا تهدید به خروج کرده اند. (اینجا کلیک کنید)

 

البته قرار دادن نمایندگان مجلس و برخی از احزاب اصلاح طلب در مقابل تصمیم احتمالی وزارت کشور که با اقدامات استاندار کرمانشاه رقم می خورد نیز از مجموعه رفتارهایی است که احتمالا کار را برای رضایی بابادی دشوار تر خواهد کرد...

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار