مدیر حوزه علمیه شهرستان سنقر تصریح کرد: سطح تحصیلی مدارس شهرستانها تحت تأثیر جذب اساتید برجسته و همکاری مطالعاتی و مباحثاتی طلاب و اساتید است، از این رو ساخت استادسرا در حوزه علمیه سنقر یکی از اقدامات خوب صورت گرفته در جهت کمک به ارتقای فرهنگ شهرستان است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بخش اعظم بودجه ساخت استادسرا از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم و اداره اوقاف و امور خیریه تأمین شد.
این مسؤول بیان داشت: اساتید اثرگذارترین قشر در اخلاق، رفتار و عملکرد طلاب هستند به گونه ای که حتی مجموعه کادر حوزه و مدیریت نیز نمی توانند آنگونه که شایسته است بر پیشرفت و ارتقا طلاب اثر گذار باشند.
حجت الاسلام بنی عامریان با اشاره به نقش اساتید حوزه در راستای جذب جوانان و نوجوانان در حوزه های علمیه، مطرح کرد: اساتید با توجه به اینکه به عنوان امام جماعت و مبلغ در مناطق مختلف ایفای نقش می کنند، می توانند جوانان را به سمت حوزه های علمیه متمایل سازند.
مدیر حوزه علمیه شهرستان سنقر یادآور شد: اساتید با اثرگذاری بر طلاب و تربیت صحیح، دانش آموختگان حوزوی را آماده حضور در اجتماع کنند، ارتقا و آمادگی طلاب در جامعه زمینه های نشر معارف دینی و جذب مردم به سمت دین را فراهم می کند.
وی ابراز داشت: اساتید با شکل دهی به رفتار و ایجاد انگیزه در طلاب و همچنین با نظارت نسبت به تحصیل و زندگی آنها سبب کشف استعدادها و ارتقای علمی و اخلاقی طلاب شوند.
حجت الاسلام بنی عامریان در پایان تأکید کرد: هدف دشمن جدایی دین از سیاست و بی تفاوت کردن طلاب نسبت به مسائل روز جامعه است، از این رو اساتید در جهت انقلابی کردن حوزه های علمیه اهتمام ویژه داشته باشند.