۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در قالب سیاستهای اقتصاد مقاومتی پرداخت میشود
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، سرهنگ پاسدار عباس نوظهور روز یکشنبه و همزمان با هفته بسیج سازندگی در نشست خبری گفت: بسیج سازندگی استان اردبیل سال گذشته ۵۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در قالب اقتصاد مقاومتی پرداخت کرد و زمینه اشتغال مستقیم برای ۹۰۰ نفر فراهم شد.
وی افزود: امسال هم طبق برنامه ریزی صورت گرفته۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در قالب اقتصاد مقاومتی در نقاط مختلف استان پرداخت خواهد شد.
مسئول بسیج سازندگی استان اردبیل با بیان اینکه بیش از ۴۲ هزار گروه جهادی در عرصههای مختلف عمومی و تخصصی در کشور فعالیت میکنند، اظهار کرد: ۲هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در استان اردبیل در حوزههای مختلف از جمله عمرانی، بهداشت و درمان، خدماتی و حوادث غیرمترقبه به مردم خدمات ارائه میدهند.
نوظهور بیان کرد: بسیج سازندگی استان اردبیل در سالهای گذشته علاوه بر جمع آوری و ارسال دهها کامیون کمکهای نقدی وغیرنقدی مردم استان به زلزله زدگان و سیل زدگان در نقاط مختلف کشور،۲۰۰ واحد مسکونی در لرستان و ۲۱ واحد مسکونی در استان کرمانشاه احداث و ۳۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده را تعمیر و تحویل حادثه دیدگان کرده است.
وی با بیان اینکه استان اردبیل ۳۰ شهید جهادگر تقدیم انقلاب کرده است، اظهار کرد: بسیج سازندگی در مدت فعالیت خود خدمات زیادی در حوزههای مختلف انجام داده و این در حالی است که کل پرسنل رسمی آن کمتر از ۱۰۰ نفر است.
مسئول بسیج سازندگی استان اردبیل با تشریح فعالیتهای بسیج سازندگی استان اضافه کرد: بسیج سازندگی در چهار حوزه محرومیت زدایی، خدمات رسانی، اقتصاد مقاومتی و کمکهای مومنانه فعالیت میکند.
او با اشاره به آغاز رزمایش جهادگران فاطمی از روز گذشته در اردبیل ادامه داد: امروز هم در تمامی شهرستانهای استان این رزمایش با حضور پرشور گروههای جهادی برگزار خواهد شد.
نوظهور حضور در صحنه، نمایش توانمندیهای گروههای جهادی و ترویج فرهنگ و گفتمان جهادی در جامعه را از جمله اهداف برگزاری این رزمایش عنوان کرد و گفت: در صورت حمایت از گروههای جهادی میتوان در عرض سه سال تمامی مشکلات و محرومیتها را از جامعه ریشه کن کرد.
مسئول بسیج سازندگی استان اردبیل افزود: سال گذشته ۵۸۰ میلیارد ریال در استان اردبیل تسهیلات اشتغالزایی در قالب اقتصاد مقاومتی پرداخت شد که زمینه اشتغال مستقیم برای ۹۰۰ نفر را فراهم کرد. امسال هم در این بخش برای پرداخت ۷۰۰ میلیارد ریال برنامه ریزی شده است.
وی در ادامه ارائه آموزشهای لازم برای راه اندازی کسب و کاررا یکی از اولویتهای بسیج سازندگی استان برشمرد و گفت: پارسال سه هزار و ۱۰۰ نفر در استان از آموزشهای بسیج سازندگی بهرهمند شدند و با همکاری جهاد کشاورزی، سازمان صمت و اصناف برای یکهزار و ۲۰۰ نفر مجوز راهاندازی کسب و کار صادر شد.
وی با بیان اینکه ۲۲ دستگاه اجرایی برای محرومیتزدایی اعتبار در اختیار دارند، گفت: انتظار میرود تمامی دستگاههای اجرایی برای رفع محرومیت از جامعه با بسیج سازندگی همکاری لازم را داشته باشند.