‌ممانعت سازمان بازرسی از تضییع ۷ هزار میلیارد تومان اموال و حقوق دولتی

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور از ‌ممانعت سازمان بازرسی از تضییع ۷ هزار میلیارد تومان اموال و حقوق دولتی خبر داد.
کد خبر: ۹۴۹۲۳۵۲
|
۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶

‌ممانعت سازمان بازرسی از تضییع ۷ هزار میلیارد تومان اموال و حقوق دولتی

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، احمد رحمانیان در مراسم تکریم و معارفه بازرس کل استان اردبیل  با اشاره به توفیقات و اثربخشی سازمان بازرسی کل کشور در 10 ماهه نخست امسال گفت: این سازمان در راستای جلوگیری از تضییع اموال و حقوق دولتی 7865 میلیارد تومان و 44  میلیون دلار و 117 میلیون یورو اثربخشی داشته است.

وی ادامه داد: در  همین ارتباط در زمینه شناسایی فرار مالیاتی 1580 میلیارد تومان و در حوزه وصول مبالغ فرار مالیاتی 14590 میلیارد تومان  و در استرداد وجوه و اموال 8955 میلیارد تومان و 2 میلیون و 430 هزار دلار و 370 هزار یورو و در وصول مطالبات دولت 4740 میلیارد تومان و 197 میلیون دلار و 19 میلیون یورو است که بخش بسیار کوچکی از اقدامات گسترده سازمان در زمینه اثربخشی در 10 ماه اول امسال است.

رحمانیان  با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: از حضور گسترده و باشکوه مردم در مراسم راهپیمایی 22 بهمن سپاسگزاری کرده و اعلام می کنم این حضور مسئولیت مسئولان را سنگین تر کرده است.

قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به فراز و فرودهای انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فراز و فرود و ریزش و رویش‌های زیادی داشته‌ایم ولی انقلاب اسلامی مستحکم‌تر از گذشته مسیر آرمانی و اهداف پیش‌بینی شده را طی می‌کند تا به سرمنزل مقصود که ظهور حضرت قائم است برسد.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی در 22 بهمن 57 نهالی بود که به یک درخت تنومند تبدیل شده که ثمرات و برکات آن را می‌بینیم که این امر نتیجه فرهنگ دینی، نظام ولایی و در وهله سوم، وحدت کلمه اقشار مردم است.

وی مهمترین اقدام مسئولان در شرایط کنونی را بصیرت افزایی و جهاد تبیین دانست و افزود: باید دستاوردهای نظام بویژه برای قشر جوان و نوجوان که دوران انقلاب و جنگ تحمیلی را درک نکرده اند به ویژه در عرصه های آموزشی، عمرانی، صنایع و نظامی را باید تبیین کرد.

وی با بیان اینکه بر اساس اصل 174 قانون اساسی سازمان بازرسی کل کشور دو وظیفه نظارت بر اجرای صحیح قوانین و مقررات و حسن جریان امور را بر عهده دارد،  بر ضرورت توجه به حسن جریان امور تاکید کرد.

رحمانیان تصریح کرد: در اجرای صحیح قوانین گردش کار باید بر اساس قوانین و مقررات بدون تبعیض انجام شود. حسن جریان امور، کل امورات سیاسی، اجرایی و اداری کشور را در بر می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه اجرای صحیح قوانین، معیار قابل سنجش و ضمانت اجرایی دارد که قانون است؛ تاکید کرد: حسن جریان امور معیار آنچنانی ندارد و بعضا شاید ضمانت اجرا نداشته باشد. حسن جریان امور گردش روان، آسان، صحیح، سریع و بهتر کارها است، به نحوی که روند فعالیت‌ها در تولید و ارائه خدمات عمومی توسط دستگاه‌ها و سازمان‌ها به مردم و مراجعین بهترین نحو ممکن انجام شود.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور شفافیت و رفع تعارض را دو کلید واژه حسن جریان امور دانست و گفت: شفافیت هم حق مردم و هم تکلیف حاکمیت است. در حوزه شفافیت یکی از محورها بحث الکترونیکی کردن امور و دولت الکترونیک است که سال‌ها در قانون به آن اشاره شده اما هنوز  به نحو کامل اجرا نشده است البته دولت سیزدهم گام هایی را در این رابطه برداشته که انتظار می‌رود به نحو کامل آن را به سرانجام برساند. امروز باید از الکترونیکی کردن امور به سمت هوشمندسازی فعالیت‌ها در بستر فضای الکترونیکی حرکت کرد.

وی تصریح کرد: یکی از دلایل اصلی نارضایتی از دستگاه‌ها به عدم الکترونیکی کردن امور باز می‌گردد. چون اگر ارتباط چهره به چهره قطع شود تا حدود بسیاری بساط این مفاسد جمع می‌شود.

رحمانیان یکی از جنبه‌های شفافیت را شایسته سالاری و مباحث مدیریتی عنوان کرد و افزود: باید دقت شود افرادی که در مناصب مدیریتی بکار گرفته می‌شوند از شایستگی و توانمندی برخوردار باشند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار