گروه تربیتی بنیاد تعاون بسیج، همیار آموزش و پرورش
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج؛ نوربخش در گفتگو اختصاصی با خبرگزاری بسیج؛ گفت: گروه تربیتی آموزشی بنیاد تعاون بسیج سالها است که به کمک بدنهی آموزش و پرورش می آید و در خیلی از حوزهها سعی کرده، که همیار و همراه آموزش و پرورش رسمی برای پیاده سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باشد.
وی با اشاره به اینکه گروه تربیتی بنیاد تعاون بسیج در سه تا چهار پخش فعال است؛ اظهار داشت: در این چند سال سعی شده سند تحول به نسخههای اجرایی و گامهای اجرایی که مدیر و معلم بتواند با آن سند جلو برود، و فرایند پیادهسازی را طی کند؛ تدوین شده است.
نوربخش ادامه داد: در بخش دوم زیرساخت مجازی یا یک پلتفورم مجازی تهیه شده است؛ که فرایندهای مدرسه از پیش ثبت نام، ثبتنام تا ارزشیابی و تحلیل یادگیری در این پلتفرم انجام می شود و اینها زیرساختی است که یک مدرسه برای طی کردن مسیر تحولی به آن نیاز دارد. در این راستا خیلی از خدمات را نمی شود، انتظار داشت همه را یکجا از یک مرکز تولید کرد و نیاز هست که گروههای مردمی، گروههای دانش بنیان و خلاق و آموزش و تربیتی بیایند و به این زنجیرهی تولید خدمات در راستای تحول کمک کنند.
مدیر مرکز نورآوری گروه تربیتی بنیاد تعاون بسیج بیان کرد: مرکزی به نام مرکز نوآوری تاسیس شده که کار اصلی آن اعلام چالشها و نیازهای آموزش و پرورش است. مرکز نوآوری بر اساس چالش ها و نیازها، یک شبکهی مردمی و یک شبکهی حامی مادی و معنوی را پای کار این شبکهی مردمی بیاورد، تا بتوانند محصولات و خدمات خودشان را تا نسخهی اجرایی برسانند و پیادهسازی کنند.
نوربخش تصریح کرد: هر سال رویدادی در سطح ملی برگزار می شود؛ در این رویداد حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ طرح از کل کشور که معمولا محصول محور هستند، به مرکز نوآوری ارجاع داده می شوند. بعد از آن طی دوران شتابدهی و توانمندسازی می توانند محصولات خودشان را به مرحلهی اجرایی و در مواردی به مرحله تجاریسازی برسانند؛ در نهایت محصولاتشان را داخل مدارس به صورت اجریی پیاده سازی کنند.
انتهای پیام/ گزارش میثم پاشنگ