داور نوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار بسیج اظهار کرد: هفت گروه کارشناسی برای دریافت و ثبت و ضبط اسناد، خاطرات و سرگذشت شهدای استان به سراغ خانوادههای آن عزیزان رفتهاند تا این میراث فرهنگی غنی جمعآوری و برای آیندگان نگهداری شود.
وی افزود: از ۶ هزار و ۸۰۰ نفر والدین شهدا در استان اردبیل، یک هزار و ۳۰۰ نفر در قید حیات هستند و تلاش میکنیم اطلاعات آنها درباره فرزندان شاهد و ایثارگرشان را به روشنی دریافت و ضبط کنیم.
وی ادامه داد: استان اردبیل به داشتن ۱۵۰ شهید ۱۵ ساله و پایینتر از آن سن و ۴۰ شهید ۱۳ ساله و کمتر از آن افتخار میکند و هنر و مهارت ارتباط و مصاحبه کارشناسان با والدین آنها برای دریافت اطلاعات، خاطرات و مشاهدات آنها از فرزندانشان از اهمیت زیادی برخوردار است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل تصریح کرد: جانبازان هنرمند نیز در این راستا با ما همکاری میکنند و با تهیه و تدوین اسناد تاریخی شهدای استان، تاریخسازی کرده و در خط مقدم جهاد تبیین به مجاهدت مشغول هستند.
نوری از هنرمندان و نویسندگان خواست به عرصه تدوین و تبیین اسناد تاریخی دفاع مقدس و خانوادههای شهدا و ایثارگران وارد شده و افتخارات استان را ثبت و برای آیندگان به ارمغان بگذارند.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران، بیش از سه هزار و ۴۰۰ شهید والامقام را تقدیم دین و میهن اسلامی کرده است.