به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل آیت الله سید حسن عاملی، ۱۶ بهمن در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی، علمی، فرهنگی و اجتماعی استان، خدمت به مردم را عبادت دانست و گفت: با تمام وجود برای رفع مسائل و مشکلات استان به ویژه شهرستانهای استان تلاش خواهم کرد و پیگیری های لازم را برای تخصیص بودجه جهت بهبود جاده های استان، توسعه زیرساخت های کشاورزی و صنعتی، ارتقای سطح رفاه عمومی و جایگاه استان خواهم داشت.
وی اضافه کرد: کسانی که به عنوان نماینده مردم انتخاب می شوند باید رفع نیازهای منطقه و پیگیری مطالبات مردم را در سرلوحه برنامه های خود قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، دراین محفل صمیمی، همچنین در پاسخ به درخواست حاضران مبنی بر تدوام تدوین مجموعه دانشنامه تاریخی استان و چاپ و انتشار بخشهای آماده مغان، مشگین شهر و خلخال و کوثر، تجدید چاپ بخش نخست(اردبیل) و نیز تدوین و تالیف بخش پایانی آن یعنی شهرستانهای نمین، نیر و سرعین تصریح کرد: دانشنامه تاریخی استان اردبیل، مجموعه ای نفیس و ارزشمند و بهترین ابزار برای تبیین تاریخ استان است.بنابراین، تمام تلاش و حمایت خود را برای چاپ سه بخش اتمام یافته و تدوین یک بخش باقی مانده این دانشنامه به کار خواهم بست.
آیت الله عاملی ضمن تشکر از همت و دقت شورای علمی این مجموعه در تهیه مدخلهای دانشنامه تاریخی استان افزود: ما وظیفه داریم ضمن معرفی مفاخر خود، به ثبت تاریخ ورود خوب و مناسبی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: دانشنامه هویت و تاریخ ماست و باید ضمن تدوین و معرفی تمام افتخارات و وقایع تاریخی استان مان در آن، در آینده نیز نسبت به تکمیل و به روز رسانی آن اقدام شود.
نماینده استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری، با ابراز خوشحالی از تهیه دانشنامه تاریخی استان اضافه کرد: با این دانشنامه دیگر آیندگان بر ما خرده نخواهند گرفت که در ثبت تاریخ خود کوتاهی کردهایم.
وی از عوامل چاپ دانشنامه تاریخی استان خواست تمام اهتمام خود را برای چاپ آن به بهترین شکل ممکن و با آخرین متدهای جدید چاپی به کار گیرند تا مجموعه ای در شأن استان و قابل ارائه به مهمانان داخلی و خارجی باشد.
آیت الله عاملی در ادامه سخنان خود، از نبود یک مجموعه روزنگار در استان اردبیل گلایه کرد و گفت: وجود این مجموعه برایم آرزو شده، چرا که در نبود آن تمام برنامه های برگزار شده و مطالب ارزشمندی که در مورد تاریخ استان در آنها بیان می گردد به فراموشی سپرده می شود و امکان بهره مندی آیندگان از بین می رود.
وی ثبت و ضبط اطلاعات مرتبط با استان را ضروری خواند و افزود: متاسفانه نبود این مجموعه باعث از بین رفتن تاریخ و دانستههای ما از گذشته استان مان میشود.