به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سعید سیاوشی در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: رسانهها نقش پر رنگی در اطلاعرسانی، فرهنگسازی برای مدیریت مصرف و مصرف بهینه انرژی دارند.
وی با اشاره به اینکه این مدیریت از مشترکین خود ۳۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان طلب دارد، گفت: از این مبلغ ۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در بخش خانگی ، ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در بخش عمومی و بخش صنعتی ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بیشترین طلب ما است که برای ارائه خدمات بیشتر لازم است مردم، ادارات و واحدهای صنعتی بدهی خود را تسویه کنند.
مدیر توزیع نیروی برق نهاوند با بیان اینکه شهرستان نهاوند در حال حاضر دارای ۸۳ هزار مشترک برق است، گفت: ۵۰ درصد برق مصرفی نهاوند مربوط به بخش کشاورزی است.
وی خاطرنشان کرد: اداره برق شهرستان نهاوند در راستای کاهش مصرف برق در اوج بار تفاهمنامههایی با کشاورزان صاحب چاه عمیق و نیمه عمیق امضا کرد.
سیاوشی تصریح کرد: در راستای حل مشکلات مهم شبکه برق از جمله رفع ضعف ولتاژ برق مشترکان، جمعآوری سیمهای برق غیرمجاز، جلوگیری از سرقت سیم برق، کاهش تلفات و اصلاح و بهینهسازی شبکههای فرسوده و سیمی، بیش از ۶۰۰ کیلومتر از شبکههای فرسوده و مورد نیاز نهاوند به کابل خودنگهدار تبدیل شد.
وی با اشاره به ساماندهی و اصلاح خطوط بحرانی در شهرستان ابراز کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده نقاط بحرانی را مدیریت و به صفر رساندیم.
مدیر توزیع نیروی برق نهاوند افزود: ماموریت ما در شرکت توزیع برق استان همدان، توزیع برق مطمئن و پایدار برای مشترکان است که در این راستا با تمرکز بر چهار محور هوشمندسازی، قرائت کنتورها، افزایش بهرهوری و محور مشتری مداری صورت میگیرد.
وی با اشاره به بحث سرقت از تجهیزات و تأسیسات برقی عنوان کرد: با توجه به اقدامات پیشگیرانه و همکاری خوب نیروی انتظامی در بحث سرقتها شاهد روند کاهشی هستیم.
سیاوشی در پایان تاکید کرد : ۲۶ خدمت در برنامه اپلیکیشن «برق من» ارائه میشود و مشترکان برای انجام خدمات خود بدون مراجعه حضوری میتوانند به راحتی از این برنامه استفاده کنند.
انتهای پیام/