۵۰۰ شغل جدید با طرح منظومه روستایی در اردبیل ایجاد می‌شود

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: طرح منظومه روستایی با هدف توانمندسازی اقتصاد روستاها و ایجاد ۵۰۰ فرصت شغلی جدید، در استان به عنوان پایلوت کشوری در حال اجرا است.
کد خبر: ۹۶۵۷۰۶۸
|
۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲

۵۰۰ شغل جدید با طرح منظومه روستایی در اردبیل ایجاد می‌شود

حامد کیخسروی در گفتگو با خبرنگار بسیج اظهار کرد: طرح منظومه روستایی با توسعه قابلیت‌های روستاها بر محور توانمندسازی اقتصاد آن‌ها، علاوه بر شکوفایی روستاها، موجب مهاجرت معکوس نیز می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل افزود: طرح منظومه روستایی برای اولین بار در سال ۹۷ در بخش شاهرود خلخال با تصویب شورای برنامه‌ریزی در حال اجراست و مهم‌ترین محور آن، توانمندسازی اقتصاد روستاها است.

وی تاکید کرد: پتانسیل‌های گردشگری، تنوع اقلیمی، فرصت‌های شغلی و تولید و فروش انواع محصولات متنوع روستایی در حوزه‌های مختلف در قالب این طرح تعریف و عملیاتی می‌شود.

وی گفت: استان اردبیل در قالب طرح منظومه روستایی به عنوان پایلوت و اولین استان در کشور است که این طرح در آن اجرا می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه در سطح استان اردبیل چهار منظومه روستایی تعریف و دو مورد آن در حال اجراست، گفت: این چهار منظومه روستایی شامل بخش شاهرود خلخال، بخش هیر اردبیل، اسلام‌آباد پارس‌آباد و قصابه مشکین‌شهر است.

وی تاکید کرد: طرح منظومه روستایی با اشتغال‌زایی بالا، در حدود ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد می‌کند که این امر علاوه بر رونق روستاها، موجب مهاجرت معکوس نیز می‌شود.

کیخسروی تصریح کرد: طرح منظومه روستایی در قالب آمایش سرزمینی، بالادست طرح‌های هادی روستاهاست که موجب پایدار شدن اشتغال به صورت زنجیره‌ای از تأمین نهاده‌ها تا فروش محصولات را شامل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بنیاد مسکن تسهیل‌گر این طرح است، افزود: سایر نهادها و دستگاه‌ها در این طرح با هماهنگی ما همکاری تنگاتنگی دارند و برای برگزاری دوره‌های آموزشی و حرفه‌ای اقدام می‌کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل در ادامه با بیان اینکه این طرح برای دولت هزینه ندارد، تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در این طرح با نگاه کلی وارد می‌شود و سایر نهادها به صورت موضوعی فعالیت می‌کنند.

کیخسروی یادآور شد: این طرح تا توانمندسازی اهالی روستاها ادامه می‌یابد و میانگین زمان توانمندسازی ۳ الی ۵ ساله در نظر گرفته می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: بیشترین امیدواری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای اجرای این طرح، لحاظ کردن آن در آمایش سرزمینی توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار