نماینده اسبق مردم دهگلان در مجلس عنوان کرد:

امام علی (ع) منادی و پرچم‌دار اتحاد

امام علی (ع) منادی و پرچم‌دار اتحاد
نماینده اسبق مردم دهگلان در مجلس گفت: حضرت علی (ع)، اتحاد را ضامن بقای حکومت‌ها و اختلاف را عامل سقوط دولت‌ها می‌دانسته و از این‌رو بسیار بر آن تأکید داشتند.
کد خبر: ۹۶۶۰۰۹۳
|
۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵

پرویز اوسطی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، اظهار داشت: یکی از اهداف و آرمان‌های مسلمانان، وحدت اسلامی است، مسلمان همواره در تلاش و کوشش هستند تا در جهان اسلام اتحاد و همگرایی به وجود بیاید.

نماینده مردم قروه و دهگلان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امام علی (ع) به‌عنوان مصلح از ندادهندگان و پرچم‌داران اتحاد و همبستگی است، ایشان خود را شیفته و حریص‌ترین انسان به نسبت، وحدت مسلمانان می‌دانست و آنان را به همسویی و همدلی فرامی‌خواند، تا اتحاد را نهادینه کند.

وی با اشاره به حائز اهمیت بودن وحدت و همدلی و اینکه توجه به مسئله وحدت در جهان از آن جهت که مسلمین دارای سوابق تاریخی، فرهنگی و سیاسی مشترک هستند مهم است، عنوان کرد: وحدت عامل عزت و شکوه جامعه انسانی و البته دین مبین اسلام است، اما در مقابل دشمنان اسلام تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا این دین را کم‌رنگ و نابود کنند.

نماینده مردم قروه و دهگلان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با ضرورت دانستن اینکه مسلمانان جهان می‌توانند بابصیرت و بینش راه را بر دشمنان ببندند، افزود: باتوجه‌به اینکه هجمه دشمن علیه دین اسلام افزایش‌یافته است، لذا ضرورت برقراری وحدت میان مسلمین جهان که هدف اصلی آماج دشمنان است، باید بیشتر احساس شود.

اوسطی در ادامه مطلب افزود: بدون تردید نقش امام علی (ع) در برقراری وحدت اسلامی و جلوگیری از تفرقه و اختلاف میان مسلمانان از واقعیات مهم تاریخی است که کسی را نمی‌توان یافت که منکر این موضوع باشد، امام علی (ع) نیز همبستگی را زمینه ریزش فیض الهی و وحدت را یکی از ارمغان‌های بعثت پیامبر اسلام (ص) می‌داند.

نماینده مردم قروه و دهگلان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: دین اسلام بقا و ثبات و پایداری خویش را بیش از آنکه مدیون شیرمردی شجاع، چون امام علی (ع) باشد، مدیون سکوت و تحمل وی است، شمشیر ذوالفقار حضرت علی (ع)، ابزاری برای ایجاد قدرت اسلام بود، لذا سکوت فاتح خیبر به منزله بقای اسلام و ثبات آن تعریف می‌شود.

وی یادآور شد: امام علی (ع) به میدان مبارزه رفت و جنگید تا امت اسلامی را به سمت ارتباط با یکدیگر، بخشش و سخاوت سوق دهد، همچنین از مسلمانان دعوت کند تا از جدایی و پشت‌کردن به یکدیگر دوری کنند، به عبارتی ساده‌تر مسلمانان باید به پیوند با یکدیگر و سازش با هم اهتمام بورزند و از گسستن پیوند و کناره‌گیری از یکدیگر بپرهیزند.

وی به صراحت گفت: آشنایی با اندیشه امام علی (ع) به مسلمانانی که پایبند به اصول ایشان هستند تأکید می‎کند که باید در مسئله وحدت اسلامی، سطح فکر و اندیشه، خود را به سطح آگاهی و بینش علی (ع) برسانند، بنابراین در بسیاری از موضع‌گیری‌های خود باید سکوت را تمرین کنند.

وی تشریح کرد: وحدت و همبستگی در بین مسلمانان، مسئله‌ای بسیار مهم و اساسی است که در کلام خدا و سنت نبوی، بر آن تأکید فراوان شده است، حضرت علی (ع) وحدت اسلامی را از نعمت‌ها و موهبت‌های الهی می‌دانست و معتقد بود که تنها عامل وحدت‌آفرین در جامعه اسلامی، کلام وحی و پیامبری نبی اکرم (ص) است، جدیت آن حضرت به این مسئله و تحقق آن، بسیار مهم و بارز است، تا جامعه اسلامی دچار تفرقه و پراکندگی نشود.

اوسطی ابراز داشت: امام علی (ع) دستاورد مهم پیامبر اسلام (ص) را ایجاد برادری و همبستگی میان مسلمانان می‌دانست و از جمله کسانی بود که وحدت و برادری را که عامل اقتدار اسلام است، فریاد زد و در برابر کفر، نفاق و اختلاف تا پای جان ایستاد.

نماینده مردم قروه و دهگلان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: وحدت، تپش هماهنگ قلوب و آهنگ حرکت دسته‌ای همه مسلمین جهان است و وحدت اسلامی عامل اقتدار اسلام در برابر کفر، نفاق و اختلاف، آفت بزرگ عزت و استقلال جهان اسلام است که همه مسلمین باید در زیر علم و وحدت با همدیگر زندگی کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از بزرگ‌ترین برنامه‌هایی که دشمن روی آن بسیار حساب باز کرده، جدائی و تفرقه در میان تمامی مذاهب اسلامی به‌خصوص اهل‌تسنن و تشیع است که لازمه است مسلمانان نسبت به این توطئه و خطر آگاهانه و هوشیارانه عمل کنند، جامعهٔ ما بیشتر از هر زمانی نیازمند امید و امیدآفرینی است، زیرا دشمنان دائماً در حال پاشیدن تخم ناامیدی در دل جوانان و آحاد مختلف جامعه هستند.

انتهای خبر/

ارسال نظرات
آخرین اخبار