خبرهای داغ:

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد؛ نقش محوری زنان در جهاد تبیین/ ضرورت شبکه‌سازی از بانوان فعال فرهنگی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد؛
نقش محوری زنان در جهاد تبیین/ ضرورت شبکه‌سازی از بانوان فعال فرهنگی
حجت‌الاسلام خسروپناه در دیدار با تعدادی از زنان فعال جهاد تبیین متشکل از برخی همسران شهدا و فعالان این حوزه هستند، نسبت به نقش محوری این قشر در عرصه جهاد تبیین و لزوم حمایت از فعالان فرهنگی تاکید کرد و گفت: ضرورت دارد تا میان بانوان فعال فرهنگی شبکه‌سازی صورت پذیرد.
کد خبر: ۹۶۶۵۳۵۴
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
 

 

به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان- حجت‌الاسلام و المسلمین «عبدالحسین خسروپناه» در این دیدار با ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلساتی و با اشاره به اهمیت جهاد تبیین و با بیان خاطره‌ای از امام خمینی (ره) در رابطه با حجم کاری ایشان اظهار کرد: بار سنگین مسئولیت‌ها بر دوش امام(ره) بود، اما می‌فرمودند ذره‌ای از فعالیتم کم نمی‌کنم. ما هم باید این‌گونه باشیم و با امید، کارها را پیش ببریم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه خوشبختانه شواهد امیدبخش زیادی در کشور داریم، گفت: بانوان کشور در پویش ایران همدل مشارکت زیادی داشتند و طلاهایی که بانوان برای حمایت از جبهه مقاومت اهدا کرده‌اند قرار است صرف بازسازی لبنان و جنوب لبنان شود.

لزوم الگوگیری از زنان فعال فرهنگی و انتقال تجارب

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از فعالان فرهنگی، به ویژه بانوان، گفت: یکی از راه‌های پیشبرد جهاد تبیین، حمایت از فعالان فرهنگی و انتقال تجربیات آن‌هاست. در سفرهای استانی‌ام نمونه‌های فراوانی دیده‌ام. مثلاً در یاسوج خانمی طلبه را دیدم که با وجود متأهل بودن و داشتن ۳ فرزند، طرحی به نام بیت‌الزهرا راه‌اندازی کرده که بسیار موفق بوده و در ۸ استان هم اجرا شده است.

حجت الاسلام خسروپناه ادامه داد: در قم نیز یک خانم دیگر، گروهی متشکل از حدود ۷۰ طلبه را مدیریت می‌کند که با شیوه‌های نوین به فعالیت‌های فرهنگی در مدارس می‌پردازند. ایشان چنان با اخلاص است که تمام طلاهایش را برای حمایت از جریان مقاومت اهدا کرده است. در چهلمین سالگرد انقلاب هم به ایشان هدیه‌ای دادیم که بلافاصله آن را به طرح نیلوفرانه اهدا کرد. در مشهد هم یک خانم دیگر، مدیر دبیرستان هستند که به خوبی توانسته‌اند در بحث حجاب در مدرسه‌شان تأثیرگذار باشند.

لزوم شبکه‌سازی و انتقال تجارب در جلسات بانوان

حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به اهمیت انتقال تجربیات در جلسات بانوان فعال فرهنگی، به ویژه برای نسل جوان، گفت: شما بانوان از قبل از انقلاب فعالیت‌های خوب و گسترده‌ای داشتید و الحمدلله تا الان هم فعال بوده‌اید. تجربیات شما برای نسل جوان‌تر بسیار مفید است. این تجربیات را به فرزندان خودتان منتقل کنید. اگر این تجربیات گفته نشود، نسل جوان مجبور است بارها زمین بخورد و دوباره بلند شود، در حالی که می‌توانند از تجارب شما استفاده کنند.

وی با تأکید بر اهمیت حلقه‌های میانی افزود: حضرت آقا در بیانیه گام دوم انقلاب که در ۲۲ بهمن ۹۷ صادر شد و به زودی سالگرد آن فرا می‌رسد، به حلقه‌های میانی اشاره فرمودند. ایشان در سخنرانی که چند ماه بعد، در فروردین ۹۸، برای دانشجویان داشتند، فرمودند مخاطب بیانیه گام دوم جوانان مومن انقلابی و حلقه‌های میانی هستند و این‌ها باید وارد بدنه جامعه شوند. اگر حلقه‌های میانی و فعالان فرهنگی در دزفول، به ویژه بانوان، با شما مرتبط شوند و از تجارب شما استفاده کنند بسیار مؤثر خواهد بود.

ضرورت پیگیری یادمان‌های دفاع مقدس و برنامه‌ریزی برای راهیان نور

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره لزوم توجه به یادمان‌های دفاع مقدس گفت: مسئله یادمان‌های دفاع مقدس را باید از طریق خیرین پیگیری کنیم به نتیجه برسد.

وی درباره لزوم تدوین سند اربعین گفت: یکی از کارهای زمین‌مانده‌ای که از ابتدای ورودم به شورای عالی انقلاب فرهنگی با آن مواجه شدم، بحث مهدویت و بحث اربعین بود. هر ساله مراسم نیمه شعبان و اربعین برگزار می‌شود، اما یک سند عملیاتی برای این مناسبت‌ها وجود ندارد. خوشبختانه سند مهدویت تدوین، تصویب و ابلاغ شده و الان برنامه‌های نیمه شعبان بر اساس این سند پیش می‌رود. همچنین در حال تدوین سند اربعین هستیم که به زودی تصویب می‌شود.

حجت الاسلام خسروپناه با تأکید بر نقش محوری زنان در اربعین افزود: در سند اربعین به نقش بانوان در جهاد تبیین پرداخته شده است. اربعین یک نماد است و باید نقش بانوان در این سفر عظیم دیده شود. این نقش در سند اربعین آمده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به اهمیت آموزش زبان عربی به زائرین اشاره کرد و گفت: یکی از کارهایی که باید انجام شود آموزش محاوره عربی به زائرین اربعین است تا ارتباطات فرهنگی بهتری با مردم عراق و دیگر کشورهای مسلمان در موسم اربعین برقرار کنند.

بر پایه این گزارش: بانوان فعال فرهنگی حاضر در این نشست بر کم‌کاری در ثبت و ضبط خاطرات شهدا و عدم وحدت میان فعالان فرهنگی برای انجام این کار و همچنین کمبود آثار فرهنگی مربوط به شهدا مانند فیلم و کتاب، لزوم حمایت از فعالیت‌های فرهنگی زنان: نیاز به حمایت نهادهای فرهنگی از فعالان این حوزه، به‌خصوص خانم‌ها، و درخواست ایجاد مکانی هرچند کوچک برای جمع‌آوری آثار خانواده شهدا تاکید کردند.

ضرورت تسهیل ازدواج جوانان، لزوم آموزش زبان عربی به زائرین اربعین، پیگیری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، لزوم هم‌افزایی و استفاده از تجارب فعالان فرهنگی، ضرورت حمایت صداوسیما از فعالیت‌های فرهنگی، استفاده از ظرفیت راهیان نور برای معرفی شهدا، لزوم تدوین سند جامع فرهنگی، توجه به ابعاد فرهنگی اربعین، معرفی کتاب طرح اندیشه اسلامی مقام معظم رهبری از دیگر مواردی بود که در این جلسه از سوی زنان حاضر مورد تاکید قرار گرفت.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار