علیرضا زندیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، اظهار داشت: طبق آخرین آمارهای منتشر شده، نرخ تورم سالانه در مهرماه ۱۴۰۳ به حدود ۳۸ درصد رسیده بود، این کاهش نشاندهنده مدیریت بهتر در حوزه قیمتها، کنترل صادرات غیرضروری و برنامهریزی دقیق در بخش ارزی بود.
نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی افزود: رشد اقتصادی ۵ درصدی هدفی است که با همکاری تمامی بخشها قابلدستیابی بود و به نتیجه رسید، طبق گزارش مرکز آمار ایران، رشد اقتصادی در سهماهه دوم سال ۱۴۰۲ به ۴٫۷ درصد رسیده است، البته این رشد باید در تمام فصول ثابت بماند تا بتوانیم به طور کامل این هدف را به دست آوریم.
وی ادامه داد: مجلس در این راستا با تصویب قوانین تسهیلگری، محیط کسب و کار را بهبود داده است و همچنین با اصلاح قوانین مربوط به سرمایهگذاری داخلی و خارجی، اقداماتی برای جذب سرمایه در دولت سیزدهم انجام شد، از جمله این قوانین میتوان به «اصلاح قانون تشویق و حمایت از سرمایهگذاری مستقیم خارجی» اشاره کرد که نقش مهمی در افزایش سرمایهگذاری داشته است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین چالشهای اقتصادی، بیکاری است، توضیح داد: دولت سیزده اگرچه عمر بسیار کوتاهی داشت و برنامههای بزرگی که قرار بود انجام دهد نیمهکاره ماند، امّا در مدت سهساله بیکاری، بهویژه بیکاری جوانان، یکی از دغدغههای اصلی بود که شهید خدمت با اجرای طرحهایی مثل «طرح جهش تولید» و «حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط» موفق شد تا اشتغالهای بیشتری ایجاد کند.
زندیان گفت: باتوجهبه موقعیت استان کردستان، توسعه صنایعدستی، کشاورزی و فناوری نوین نیز در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت و طبق آمار منتشر شده از وزارت کار، نرخ بیکاری در پایان سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰٫۶ درصد بوده است که نسبت به سال قبل کاهش ۰٫۷ درصدی را نشان میداد.
وی یادآور شد: در استان کردستان «مرکز رشد بنگاههای نوپا» در دانشگاه کردستان فعال شد و تا پایان روزکاری دولت سیزدهم بیش از ۲۰۰ شرکت دانشبنیان در این مرکز ثبت شد، این شرکتها توانستند بیش از ۱۵۰۰ نفر را استخدام کنند.
نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از ظرفیتهای مهم اشتغالآفرینی با حمایتهای دولت سیزدهم چندین واحد تولیدی جدید به بهرهبرداری رسیده است، توضیح داد: در حوزه گردشگری، تجهیز و گسترش اماکن تاریخی و طبیعی استان کردستان در دولت شهید رئیسی مورد توجه قرار گرفت، این اقدامات موجب افزایش چشمگیر تعداد گردشگران و در نتیجه ایجاد اشتغال در بخش خدمات شد.
وی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی بر ضرورت تقویت بخشهای فرهنگی و هنری در استان تأکید داشت، در استان کردستان کارهای فاخر هنری و فرهنگی زیادی انجام شد و باید گفت کتابخانه امام خامنهای در سنندج توسط دولت سیزدهم تقویت شد که امروز بسیار ارزشمند است.
زندیان گفت: دولت سیزدهم با تأکید بر اینکه اولویت بومیگزینی و استفاده از نیروهای استانی باید در دستور کار قرار گیرد، اعتقاد داشت کردستان باتوجهبه سابقه تاریخی و فرهنگی، دارای چهرههای فاخری است که باید از ظرفیت آنان بهدرستی استفاده شود.
وی ادامه داد: شهید رئیسی نا به سامانی بازارچه مرزی را تابد نداشت، دولت سیزدهم با فعالکردن بازارچههای مرزی، فعالیت تمام افراد در مسیر تبادل کالا را قانونی و امن کرد، ایجاد گذرگاههای مرزی ضمن تأمین امنیت کولبران، بهنوعی کار دولت در تبادل کالا بین دو کشور را سامان داد.
انتهای خبر/