هرچقدر هم در وجود این تروریست ها نقاط تاریک فراوان وجود داشته باشد اما
اعمال چنین جنایاتی محرک دیگری را می طلبد که روزنامه "لوکورییه
انترناسیونال" فرانسه پرده از یک راز بر می دارد و عنوان می کند که داعش از
ماده مخدری به نام "کاپتاگون" استفاده می کند.
کاپتاگون باعث می شود که تروریست ها پس از مصرف آن از قدرت بدنی بالایی برخوردار شده و تمام احساس ترس و درد از آنها گرفته شود و این ماده موجب بی رحمی و خشنی این افراد می شود از طرف دیگر کاپتاگون میل جنسی را نیز افزایش می دهد که همین موضوع نیز از تروریست ها سلاحی خطرناکی می سازد.
این مواد مخدر در آزمایشگاه های مخصوص ناتو در کشور بلغارستان تولید می شود و از آن به عنوان "معجون محرمانه داعش" نیز یاد می شود.
اسیرانی که توانسه بودند از دست این گروه تروریستی فرار کنند حال این افراد
را غیر عادی و متاثر از اسفاده از مواد مخدر توصیف کردند.
یکی از قاچاقچیان مواد مخدر به شبکه "آرته" توضیح می دهد که این قرص عوارض مختلفی دارد: شما هیجان زده می شوید، می توانید بدون خستگی بجنگید، مستقیم به جلو می روید و دیگر ترس برای شما معنایی ندارد. جنگجویان برای هوشیار شدن، جلوگیری از اضطراب و بالا رفتن توان جنسی از آن استفاده می کنند. حتی ممنوعیت شرعی استفاده از چنین موادی هم جلوی مصرف آنها را نمی گیرد.
یکی از ماموران مبارزه با مواد مخدر شهر حمص از تاثیر غریب این قرص ها
روی زندانیان می گوید: آنها را کتک می زدیم ولی دردی احساس نمی کردند. زیر
باد کتک بودند ولی بیشترشان می خندیدند.
با شروع درگیری های سوریه این کشور تبدیل به مرکز تولید کاپتاگون تقلبی و صادرات آن شد. همچنین قبل از سال 2011، مرکز اصلی تولید چنین موادی در دره بقاع لبنان بود ولی از زمان شروع جنگ داخلی در سوریه تولید در لبنان 90 درصدد کمتر شده است.
هرج و مرج سوریه فضای مناسبی است تا این کارگاه ها به این کشور منتقل شوند و بدون دردسر فعالیت کنند. سوریه سال ها مسیر اصلی ترانزیت مواد مخدر از اروپا، ترکیه و لبنان به کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده و حالا خودش تولید این مواد را هم شروع کرده.
کاپتاگون در سوریه فعلی فلقط یک ماده مخدر نیست. رضوان مرتضی، کارشناس گروه های جهادی معتقد است که قاچاق مواد مخدر، اقتصاد جنگ در این منطقه را متحول کرده است: «شبه نظامیان سوری خودشان بخشی از این مواد را مصرف می کنند و بخش زیادی از آن هم صادر می شود. یکی از مقاصد اصلی این قرص ها کشورهای حاشیه خلیج فارس است. درآمد این تجارت به آنها کمک می کند که اسلحه بخرند و عملیات نظامی شان را برنامه ریزی کنند.»
کیفی که حاوی 200 هزار قرص است، با رسیدن به مقصد 1.2 میلیون دلار سود
به جیب فروشندگان می ریزد. هزینه فروش چنین حجمی از کاپتاگون فقط چند هزار
دلار است. یکی از مشتریان اصلی این قرص ها عربستان سعودی است. هر سال 55 میلیون از این قرص به این کشور قاچاق می شود. البته این تنها 10 درصد از بازار قرص های توهم زای مصرفی در این کشور را تشکیل می دهد.
هفته گذشته شاهزاده عربستانی در فرودگاه بیروت هنگامی قصد داشت سوار هواپیمای شخصی خود شود به دلیل حمل مواد مخدر دستگیر شد.
"عبدالمحسن بن ولید آل سعود" فرزند نوه مؤسس خاندان حاکم در عربستان است، این محموله شامل 24 بسته و هشت چمدان حاوی مواد مخدر بود اما داستان از اینجا جذاب می شود که این دو تن مواد مخدر را قرص های کاپتاگون تشکیل می دهد اما جذاب تر از آن ادعای شهزاده سعودی است.
این شاهزاده سعودی تا قبل از آنکه بازداشت شود، انکار نمی کرد این محموله متعلق به او است اما وی با این حال پس از بازداشت ادعا کرد که این محموله ارتباطی به او ندارد در حالی که با پیشرفت تحقیقات، این شاهزاده سعودی اذعان کرد که مواد مخدر مصرف می کندکه در اینجا باید به ملک سلمان هشدار داد که مصرف شخصی دو تن مواد مخدر آن هم از آن موادی که خوراک گروه تروریستی داعش است از سوی شاهزادگانش شاید کمی لرزه بر نظام پوسیده خاندانش بیاندازد !
البته اگر عبدالمحسن بن ولید تنها شاهزاده معتاد این خاندان باشد که آن
هم بعید می رسد چراکه در حالت خوش بینانه این داستان به همینجا ختم می شود
اما حالت بد بینانه که واقعیت نزدیک تر است ماجرارا فراتر از حتی یک قاچاق
ساده می برد...
رسانه های اجتماعی در لبنان عکسی را منتشر کرده اند که در آن عادل الجبیر
وزیر خارجه کنونی عربستان و سعد الحریری رئیس جریان 14 مارس لبنان و
شاهزاده سعودی که چند روز پیش با مقادیر زیادی مواد مخدر در فرودگاه لبنان
بازداشت شد دیده می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان