اپوزیسیون اجارهای، میتینگ پروژهای
به گزارش خبرگزاری بسیج، حسام رضایی فعال رسانه در یادداشتی تجمع اخیر تعدادی از براندازان مقابل ساختمان پارلمان اروپا در شهر استراسبورگ فرانسه را مورد بررسی قرار داد. در ادامه مشروح این یادداشت را از نظر خواهید گذراند.
هنوز از افتضاح فساد گسترده اقتصادی در پارلمان اروپا مدتی چند بیشتر نمیگذرد که طیفی از اپوزیسیون برانداز جمهوری اسلامی با برگزاری «تجمعی نمادین» مقابل ساختمان این نهاد، خواستار به زعم خودشان آزادی ایران و قرارگرفتن سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی شدند. برگزاری این تجمع که توسط سلطنت طلبان صورت پذیرفت، چه اهدافی را دنبال میکرد و چرا پیشاپیش محکوم به شکست بود.
«شما سمت درست تاریخ ایستادید و تاریخساز خواهید شد و ما شما را تنها نمیگذاریم». این جمله مربوط به اظهارات «روبرتا متسولا» رئیس پارلمان اروپا است که چندی پیش در تجمع سلطنت طلبان مقابل ساختمان این نهاد در شهر استراسبورگ فرانسه مطرح شد؛ تجمعی که هدف اصلی آن، تلاش برای اقناع اعضای پارلمان اروپا به قراردادن نام سپاه پاسداران در عداد گروه های تروریستی بود.
رئیس پارلمان اروپا در حالی مدعی قرارگرفتن تجمع کنندگان در سمت درست تاریخ شد که هنوز مدت زیادی از انتشار اخبار و گزارشهای مربوط به فساد اقتصادی گسترده در این نهاد نمیگذرد. در همین باره مدتی قبل، نائبرئیس پارلمان اروپا به اتهام فساد مالی و اخذ رشوههای کلان از برخی محافل قطری، از پارلمان اخراج شد و هم اکنون تحت پیگرد قضایی است.
با توجه به آن فساد گسترده که دامنه فراپارلمانی پیدا کرد و اظهارنظرهای سیاسی اخیر تعدادی از اعضای پارلمان اروپا علیه جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران، معلوم میشود که لفاظیهای آزادیخواهانه ایشان جملگی معطوف به «کسب منافع اقتصادی» است. بنابراین میشود حدس زد که در پس و پشت هر موضع و موعظه سیاسی غربیها علیه تهران، مجموعهای از زد و بندهای مالی با اپوزیسیون برانداز یا سایر گروهها و محافلی که «جمهوری اسلامی هراسی» برایشان سودمندی دارد، مستتر باشد. اما برسیم به تجمع استراسبورگ که تلاش میشود ابعاد آن، بزرگ جلوه داده شود.
واقعیت مناسبات میدان براندازی گواهی میدهند که سلطنتطلبان طی چهار ماه پس از آغاز ناآرامیها در کشورمان، منزویترین و مهجورترین گروه اپوزیسیون بودند و حتی فرقه تروریستی منافقین که پایگاه اجتماعی آن در داخل و خارج به صفر میل میکند نیز در مقایسه با پهلویدوستان، دست بالاتر را پیدا کرد و در تسلط بر مقدرات براندازی، گوی سبقت را ربود. اعدام علیرضا اکبری جاسوس دولت انگلیس و به دنبال آن واکنش شتابزده کارفرمایان غربی او، فرصت مناسبی در اختیار سلطنتطلبان قرار داد تا از لاک دفاعی پیشین خارج شده و با مانور چند صد نفری مقابل پارلمان اروپا در شهر استراسبورگ فرانسه، موقعیت تهاجمی به خود بگیرند. فیگور قهرمانانه سلطنت طلبان پوچ مینماید. اما چرا؟
نکته جالب توجه درباره تجمع سلطنتطلبان مقابل پارلمان اروپا، دنبالهروی محتوا و محوریت آن از پروپاگاندای اخیر دول غربی علیه سپاه(به خصوص پس از اعدام اکبری) بود. مدتی است که سران کشورهای اروپایی از انگلیس و فرانسه گرفته تا هلند و آلمان خواستار قرارگرفتن نام سپاه در لیست گروه های تروریستی هستند. حتی قرار است طرح قرارگرفتن سپاه در لیست سازمان های تروریستی، فردا پنجشنبه در پارلمان اروپا به رای گذاشته شود. با توجه به این واقعیات، سلطنت طلبان با تجمع استراسبورگ که سعی دارند آن را هزاران نفری، مطالبهگرانه و گسترده نشان بدهند، بار دیگر ثابت کردند که جز مشتی حلقه به گوش و پیشکار غرب(چه آنکه رضاخان و محمدرضا نیز چنین بودند) هیچ نیستند و جنم و جربزه ای برای کنش مستقل ندارند.
پس از هجمه علیه تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال، مخدوش جلوه دادن ارتش انقلابی، تبلیغات سوء علیه نهاد رهبری و تلاش برای کشاندن مردم به حضور در خیابان، حمله علنی به سپاه پاسداران برگ دیگری از سیاست براندازان جهت بیثباتسازی ارضی و روانی ایران و ایرانیان را به منصه ظهور رساند. آمرین و عاملین بی ثبات سازی ایران، از پیش بازنده به نظر میرسند چراکه «مهندسی خوب» آن ها توام با محاسبه و شناخت دقیق و عمیق از ایران و روحیه ایرانیان نیست.
بیمعرفتی براندازان در درک جایگاه ژئوپولیتیک و ژئواستراتژیک ویژه نظام جمهوری اسلامی در منطقه و ورای منطقه، باعث شده تا خیال کنند با برگزاری تجمعهای اتوبوسی و طرح شعارهای مضحک و ترحم انگیزی نظیر «داریم میریم فرانسه، سپاه باید بترسه»، میتوانند پایه های نظام و کشور را با سستی و ضعف مواجه کنند. بجاست که بگوییم، خدا را باید شکر کرد که دشمنان ایران را از احمق ها آفرید.
ت-۲۳۹۱
انتهای پیام/