به گزارش خبرگزاری بسیج، آلو بخارا میوهای است که نه تنها خوشمزه است بلکه فواید مختلفی برای سلامتی شما نیز دارد. به اشکال مختلف، از بزرگ تا کوچک در رنگهای مختلف مانند صورتی، بنفش، قرمز، زرد، سبز و نارنجی وجود دارد. آلو را میتوان به صورت تازه یا خشک مصرف کرد. آنها اثرات مفیدی در درمان یبوست و پوکی استخوان دارند.
میوه آلو بخارا معمولاً شیرین و آبدار است، اما برخی از انواع آن ترش است. این میوه خوش رنگ مقدار کمی چربی و فیبر زیادی دارد. آلو بخارا دارای مقدار زیادی ویتامین A و C و همچنین مقدار زیادی پتاسیم، منیزیم و آهن است. ویتامین D، B۶، B۱۲ و کلسیم نیز در این میوه وجود دارد؛ بنابراین مصرف آلو بخارا چه بصورت تازه و یا خشک شده میتواند باعث خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن شده و از ابتلا به بیماریهای آسم، آرتروز، سکته قلبی و سرطان جلوگیری کند. آنتی اکسیدانهای موجود در این میوه با محافظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد از فرآیند پیری جلوگیری میکند.
از مهر ماه تا پایان آبان ماه هر سال از دیزباد بالا تاگرینه و درود و باغشن و قدمگاه زبرخان گرفته تا بوژان و کلیدر و بار و همینطور اردوغش تا خرو همه و همه در کار تولید آلو فعال هستند و هر ساله از حدود هرساله از ۱۸۰۰ هکتار اراضی زیر کشت است.
ارقام آلو در چندین نوع مثل آلو قطره طلا، شابلون، سانتاروزا، کالیفرنیا، آنجلینا، گوشتی، خاکی، اختری و انواع آلوهای بومی دراستان تولید میشود.
شهر خرو دومین مرکز جمعیتی و یکی از مهمترین قطبهای کشاورزی دشت نیشابور است که در ۱۸ کیلومتری شمال شرقی نیشابور در مسیر مشهد واقع شده است.